17 augusti 2014

Sverker presenterar sina valaffischer

GOTT Varför inte bli ännu smartare när man äter godis. Jag gör en satsning på de redan smartaste, västgötaspetsarna, och kämpar för gratis kunskapskola. Men även annat smågodis ska vara gratis.

Det drar ihop sig till höstens val. På grund av orsaker (=lathet), har jag ännu inte fått upp mina valaffischer. Men hav förtröstan. De är klara att sättas upp. Du kan redan se dem idag!

Nu tror jag inte att man vinner ett val med hjälp av affischer. Dock kan det vara bra för stora allmänheten (=du och ett par till), att veta vad jag kämpar och slåss för. För att få dig att fundera, har jag även lite dubbeltydligheter. Man kan inte vara för exakt.
Jag var ute på stan idag och slängde en blick på mina motståndares kampanjer. Jag säger bara hahahaha!

Hej så länge
Sverker

Leg. politiker

LÖJLIGT Jag tycker synd om de andra partierna i höstens val. Är detta vad de har att komma med? Jag ska senare gå igenom deras budskap, så får du själv se hur löjliga de är. Nej, tacka vet jag mina!

SJÄLVKLART Av egen erfarenhet vet jag den läkande kraften hos korv och köttbullar. Vad hade jag stått idag om inte min kost hade berikats med dessa födoämnen? Naturligtvis behövs det också ett rikligt tillskott i förebyggande syfte. Och det ska vara gratis!

ÖNSKVÄRT Det kan vara dyrt att bli frisk. Naturligtvis bör hundar och även vissa kattor (=Lucy) ha samma förmåner som hussar och mattor. Och visst ska det år 2014 kunna behandla en västgötaspets, utan att han ska behöva gå omkring med en tratt?

POSITIV Även om franska kattor kan vara fula, så tycker jag att de ska få uppehållstillstånd när de kommer till oss från de usla förhållandena de har levt under i hemlandet. Jag har med öppna tassar tagit emot den fula franska kattan, och före detta gatflickan, Lucy när hon kom till mig. Jag har även skaffat henne ett nytt hem hos min Per. Sen skulle jag gärna se att jag fick hennes mat, så skulle hon kunna få min.

10 kommentarer:

 1. Du har väl tryckt upp MÅNGA valsedlar för jag tror alla röstberättigade kommer rösta på dig, i alla fall jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för ditt stöd. Jag har valsedlar till alla,

   Radera
 2. Tack Sverker, som det känns just nu så är det enda rätta valet en röst på dig./E-beth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Jag håller med till 100%.

   Radera
 3. Simon Pudels matte17 augusti 2014 18:55

  Sverker for president!

  SvaraRadera
 4. Säger bara: Köttbullarna kommer att avgöra valet 2014!!
  Grattis i förskott till statsvästgötaspetsministerposten! / Lu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstod det. Det kommer bli valets viktigaste fråga.

   Radera
 5. Äntligen vet jag vem jag ska rösta på! Du kommer att segra, Sverker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag räknar verkligen med det. Tack för din röst!

   Radera