4 augusti 2014

Min Agnes och Sverker på väg till Seattle

SKÄRMDUMP Detta är bilden som min husse lade ut på Instagram och Facebook. Där kan du läsa att Sverker och Agnes ska åka till Seattle.

Du ser själv vad det står på skärmdumpen. Agnes och Sverker på väg till Seattle.
Hade detta varit en normal kvällstidningsrubrik hade den varit sannare än normalt. Den stämmer nämligen till 50 procent.


I lördags hämtade jag min Agnes på Arlanda. Hon hade varit i Frankrike i en hel månad, så hon hade tröttnat och ville hem till Sverige igen.
Idag måndag, hade Agnes tröttnat på Sverige. Åter en tur till Arlanda, men nu skulle hon åka iväg. Denna gång till Seattle, men först skulle hon besöka Island i ett par timmar. Jag hoppades i det längsta att jag skulle få följa med. Då hade jag fått träffa Boots. Han är Davids 21-åriga katt. Davids bror är Per. Hans katt heter Lucy. Henne känner jag.
I Seattle ska Agnes leka med Evan och Emily. Agnes är deras faster. Hoppas de kallar henne faster Agnes.
Efter att vi hade lämnat Agnes, så åkte husse och jag hem. Det är nästan lika varmt här som i Uppsala, men det är inte 30 grader inomhus.

Hej så länge
Sverker

Leg. avvinkare

HISS När man är på Arlanda får man åka hiss. Jag får nämligen inte åka rulltrappa och jag får ont i tassen om jag går i trappor. Jag står längst fram, min Agnes vid kärran och en okänd man (troligen en säkerhetspolis) i hissen.

INCHECKNING Jag övervakar när Agnes checkar in sina väskor. Jag hade inget bagage att checka in, men min Agnes hade desto mer. Mest te och godis till Stephanie och David i Seattle.

FLYGPLAN Det här var alldeles för en stund sedan. Agnes flygplan är det som har ett streck efter sig. Hon ska mellanlanda i Keflavik. Sedan ska hon kliva på Seattleplanet. Just nu har Agnes plan landat i Keflavik. Snart är hon hos Evan och Emily. Det är orättvist.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar