7 augusti 2014

Jag skrevs ut med fångdräkten på

UTSKRIVEN Det är jag i den omanliga fångkroppsstrumpan, som står utanför det läger där de tagit delar av min lever. Inhägnaden i bakgrunden är den, där vi fångar rastades.

Varför är man på sjukhus? Ja, det kan man fråga sig. Anledningen är väl att man ska bli frisk. Jag har mer ont nu efteråt, än vad jag hade före. Fast det ska visst bli bättre.

Det hade kanske inte varit så farligt om jag inte hade fått på mig en omanligt grön kroppsstrumpa. Inte snygg alls.
Dessutom hade jag ett omanligt bandage på tassen.
Det bra är att husse kom och hämtade mig och nu är jag hemma.
Ännu bättre är det att jag tog av mig den fjolliga kroppsstrumpan och bandaget i bilen
Fast sämre är det att jag nu har en fåntratt över huvudet. Hur ska jag kunna äta nu?

Hej så länge
Sverker

Leg. utskriven

HEMMA Fångdräkten åkte av i bilen. Jag kan ju inte se löjlig ut när jag kommer hem. Jag kanske möter någon bekant. Det var skönt att åter få lufsa naken på min gräsmatta.

10 kommentarer:

 1. Tänk, jag tycker du är lika stilig som vanligt. Allt klär ju en skönhet, eller hur? Jag är så glad att du fick komma hem idag, för hur skulle Husse klara sig annars. Det är svårt att vara utan sin Västgötaspets. Krya på dig nu! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Jag tog genast med mig husse på en promenad.

   Radera
 2. Så skönt att du är hemma hos husse igen! Han får mata dig med köttbullar det ska nog gå bra trots fåntratten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han har inga köttbullar hemma. Shopping i morgon!

   Radera
 3. Nu får allt husse öppna plånboken och ge dig den godaste mat som tänkas kan - inte torrfoder. Då går tillfrisknandet snabbare./E-beth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han tycker att han öppnade plånboken tillräckligt när han löste ut mig, men det ska vi nog ändra på.

   Radera
 4. Jag tycker verkligen synd om dig Sverker! Vilka prövningar du måste utstå. Fast jag tycker förstås att den där kroppsstrumpan var riktigt stilig. Trendig rentav! Men jag förstår att det är skönare att vara utan. Säg nu till husse på skarpen att han fixar allt möjligt gott och närande till dig. Som sjukling måste man ha det absolut bästa! Och godaste! Om det inte vore så varmt så skulle jag skicka dig ett gäng köttbullar på direkten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill ha Sverkers köttbullar. Så synd är det om mig.

   Radera
 5. Välkommen hem Sverker! Nu kan du passa på tillfället att se till att du får ordentlig uppassning av husse. Fram för köttbullar och annat gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har skickat iväg husse för att köpa köttbullar nu. Jag måste ju ta min medicin. Den måste intagas i en köttbulle. Det står det nog på receptet.

   Radera