6 augusti 2014

Nu är jag på djursjukhuset

FRAMME Lagom tills jag kom fram till Djursjukhuset, sprack himlen upp. Det var nog ett tecken på att operationen kommer att gå bra.

Så är då dagen för min operation inne. Hemma kom det massor med millimetrar i stora droppar. Det verkade inte bra. I Jönköping sken solen. Det verkade bättre
Först fick husse skriva i papper, som handlade om mig. Jag vägdes först. 14,3 kilo vägde jag idag. Husse vägde sig inte.
Sedan fick jag komma in i ett rum. Jag fick ett rött halsband. Sedan tittade de på min tatuering i örat. De tyckte att den var fin.
Jag fick ingen spruta i tassen.
Efter allt pappersarbete jag och husse. Jag gick med en flicka. Husse fick gå ensam. Jag är så orolig för honom.

PS. Husse skriver i eftermiddag och berättar hur det gått. DS


Hej så länge
Sverker

Leg. patient

TVEKSAMT Jag tvekade lite idag på morgonen. Skulle jag verkligen gå ut när det regnar så? Jag övervann obehaget och följde med min husse till bilen.

PAPPER Det var mycket papper att fylla i. Om husse inte betalar för mig, så behåller de mig. Jag tror nog att de vill att husse inte betalar.

DAGS Då var det dags. Husse gick åt ett håll ensam och jag gick åt andra hållet med en flicka. Husse hade nog helst velat ha det tvärtom.

6 kommentarer:

  1. Tänker på dig och här hålls tummar, tår och tassar.

    SvaraRadera
  2. Min lillasyster och jag håller tassarna för dig idag Sverker,vi tänker på husse också!Siri&Margot

    SvaraRadera
  3. Här väntar vi otåligt på glada besked och under tiden håller vi så mycket tassar och tummar vi har för både dig och Husse.

    SvaraRadera