5 augusti 2014

Jag gör något åt vädret

OSÄKERT Om det kommer många millimetrar snabbt utomhus, så är det väldigt osäkert om det är lämpligt att gå ut. Min husse gjorde det i alla fall. Då kunde inte jag lämna honom ensam bland alla regndroppar.

Min Agnes klagade över att vi hade haft det varmare här hemma, än vad medborgarna i Toulouse hade haft det. Då fixade jag värme åt henne i Uppsala. Husse har klagat på att det är så torrt. Då fixade jag regn åt honom här hemma.

Jag fick ju inte följa med till Seattle som jag hade hoppats. Istället hade jag tänkt att kunnat visa en bild på min Agnes i USA idag. Tydligen har hon inte de tekniska möjligheterna att kunna förmedla bilder över Atlanten. Synd!
Istället kan jag berätta att jag fixade varmt väder i Uppsala åt min Agnes. Det var 30 grader både ute och inne. Alla tyckte dock att det var för varmt. Vi drack jättemycket vatten och jag blev väldigt trött och sov mycket.
Husse ville ha millimetrar till sina gräsmattor, så det ordnade jag idag. Dock hade jag inte räknat med att själv tvingas ut när millimetrarna föll. Jag blev nästan blöt.
Ikväll ska jag duschas för tidigt i morgon ska jag opereras i Jönköping.
Hoppas jag får ett badlakan till och ett nytt blått koppel.
Fast mest av allt hoppas jag att bli frisk.

Hej så länge
Sverker

Leg. meteorolog

VARMT I Uppsala är det jättevarmt. Redan på morgonen, när min Agnes och jag tog vår promenad, var det nästan 30 grader. Är det konstigt att jag flåsar då?

SPANARE Jag har en speciell promenadväg i Uppsala. Varje gång går jag förbi ett rött hus och varje gång ligger den här katten och spanar på mig. Jag undrar vem han spanar åt?

TRÖTTSAMT Att vara i Uppsala är väldigt tröttsamt. Det är 30 grader ute och trettio grader inne. Då är det skönt att sova lite med tungan ute som en kylare.

SKYDD Om du går under träden, när det trillar ner millimetrar, så blir du inte lika blöt som annars. Därför gick jag under träden på min morgonpromenad idag.

6 kommentarer:

 1. Tänker på dig i morgon, Sverker!
  Tora.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Det behövs kanske. Men jag ska duscha idag.

   Radera
 2. Lycka till med operationen i morgon Sverker.
  Ingela.

  SvaraRadera
 3. Lycka till Sverker!

  SvaraRadera