3 augusti 2014

Det var ju min Agnes jag mötte på Arlanda

SPANING När man är på Arlanda ägnar man mesta tiden åt att spana. Alla som har kommit med flygplan, kommer ut genon hålet i väggen. Nu väntar jag på min Agnes och Matilda, som eskorterar henne.

Jag åkte bil igår. Först åkte jag från Tranås till Arlanda. Där parkerar man för 80 kronor i timmen. Sedan, efter jag hade hittat min Agnes, åkte vi till Uppsala. Där är jag nu.

Min Agnes har varit i Frankrike i en månad. När man kommer där ifrån, så ska man hämtas på en flygplats. Det finns två flygplatser; en i Linköping och en i Arlanda. Igår valde jag Arlanda, eftersom det ligger närmare Uppsala, dit vi skulle åka sedan.
På Arlanda var det jag och min husse som mötte min Agnes. Matilda, Agnes kusin, möttes av sin mamma, sin mormor (som är samma som Agnes mormormor), sin moster (som är min ex-matte och Agnes mamma) och sin nya morbror.
Matilda åkte hem till sig och Agnes, jag och husse åkte hem till Agnes. Hon bor i en halv lägenhet i Uppsala. Jag vet att den är halv, eftersom bara häften får plats.
I morse när vi var ute och gick, så regnade det. Husse hade velat ha det regnet hemma hos mig på mina gräsmattor.

Hej så länge
Sverker

Leg. resenär

(Hade husse haft Photoshop, så hade bilderna blivit bättre, hälsar husse.)

AGNES Där är ju min Agnes! Där är också Agnes mormor och Agnes moster. Men de skulle möta Matilda. Det var jag och husse som mötte Agnes.

REGN När husse och jag gick vår morgonpromenad så regnade det riktigt duktigt. Husse hade paraply och jag hade på mig min självavrinnande päls. Nu skiner solen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar