9 augusti 2014

Hur mår jag och vad gör min Agnes?

HJÄLTAR Detta är mina hjältar, som har lyckats med konststycket att ta sig upp hit. Det är Evan, Agnes och Emily.

Först vill jag tala om att jag mår ganska bra. Men jag äter inget, nästan alltså, frånsett förgiftade köttbullar. Man blir lullig av dem. Jag tror de innehåller preparat.
Men vad gör min Agnes i USA. Jo, hon klättrar i berg. Berget heter Mount Rainer.


Min David har haft vänligheten att skicka lite bilder till mig. Där kan man se alla, utom David som höll i kameran, när de bestiger berg. Alla är min Agnes, min Evan, min Emily och Davids Stephanie. Ända uppe på toppen var de inte, eftersom det är massor med snö där och högt som två Kebnekaise staplade på varandra.
Det är för övrigt intressanta bilder. Man kan se att Evan har högre höjd över havet än min Agnes. Så var det inte förr. Passa också på att titta på fjällblommorna.
Husse har också varit på Mount Rainer, men han såg inga murmeldjur. Han spanade istället efter björnarna de varnade för överallt. Han såg bara en fågel.
Nu ska jag vila ett tag. Doktorn sa att jag skulle vila mycket. Det gör jag.

Hej så länge
Sverker

Leg. reserapportör

SÄLLSKAP Är man uppe på höga höjder och inte har någon västgötaspets med sig, så kan det vara trevligt att få sällskap av ett murmeldjur istället. Murmeldjuret heter Charlie.Kanske. Eller Sofia.

TOPPEN Visserligen står Evan och Agnes på snö, men de är inte uppe på toppen. Bara halvvägs skulle jag tro. Fast det är ju bra så.

BALANS Detta är vandrartåget. Först går min Agnes och håller balansen, sedan kommer Evan tätt följd av sin mamma Stephanie- Skenbart sist går Emily med sin fina ryggsäck, men allra sist går David med sin kamera.

TRIPPELBALANS På höga berg är det svårt med balansen. Luften är nämligen så tunn. Det är därför Emily, Agnes och Evan står med arnmarna utåt. Titta på fjället och titta på blommorna. Det är fler fjäll och blommor än vad jag har i Hätte.

4 kommentarer:

 1. Tack för rapporten om sjukläget. Det är vi Dina läsare väldigt intresserade av. Hoppas att Du snart kan börja äta ordentligt igen./E-beth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag också. Fast jag är inte hungrig.

   Radera
 2. Simon Pudels matte9 augusti 2014 19:11

  Vad är det för en husse du har som spetsar dina köttbullar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det undrar jag också. Köttbullar är bäst som de är. Eventuellt lite sås till kan vara bra.

   Radera