25 juli 2014

Somliga gör vad som helst för att bada hos mig

LJUGARE Här sitter ljugaren och tillika min resursmatte redo att inmundiga mutan. Strax innan har hon utnyttjat min badplats.

En del drar sig inte för något för att få bada på min badplats i min sjö.. Att ljuga till exempel. Det gjorde resursmatte igår.

Resursmatte och resurshusse kom med mutor till mig igår, som inte jag fick. Anledningen var, blåljög resursmatte, att hon hade namnsdag. Jag vet nog att det var min badplats de ville komma åt. En del tycker att det är roligt att bada. Min husse badar flera gånger varje dag.
Jag blev riktigt orolig och fick dåligt samvete. Hade jag glömt resursmattes namnsdag?
– Jag hade väntat mig, att du skulle komma och uppvakta mig, Sverker sade hon.
Visst skulle jag ha gjort det, om hon nu hade haft namnsdag.
För säkerhets skull gick jag och tittade efter i min almanacka. Det visade sig att hon ljög för mig. Hon hade inte alls namnsdag, det såg jag själv.
I almanackan stod det Kristina. Det stod inte Resursmatte. Jag tycker att det är fult att ljuga för en känslig, men manligt tuff, västgötaspets.

Hej så länge
Sverker

Leg. minneskonstnär

FIKA Du ser alla fikare, som går att ha på min blogg. Du ser resurshusse, alldeles nybadad, resursmatte, alldeles nybadad och Sverker som tvångsbadades på sjukhuset för en vecka sedan. Husse fick inte vara med på bilden, eftersom han skulle skämma den för mycket.

MUTA Min resursfamilj hade med sig muta till mig, så de skulle kunna bada. Husse missuppfattade allt som vanligt. Han lade upp bakelserna, som en som heter Napoleon hade svängt ihop, på tre tallrikar. Alla fick var sin bakelse utom jag. Ägaren till badplatsen.

HAJ Jag undrar om de hade vågat bada, om de vetat om att det stryker omkring sådana här hajar i vattnet. Jag tänker inte riskera att bli hajbiten, om jag inte tvingas livrädda förstås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar