12 juli 2014

Besök av en ouppfostrad slyngel

OFÖRSKÄMD Är det verkligen rätt att försöka göra så här om man är en gäst hos en västgötaspets? Nej, hävdar jag med eftertryck! Dels är jag inte lagd åt det hållet och dels är Massimo en tax!

Husses syster kom och hälsade på igår. Med sig hade hon sin slyngel till tax. Han är väldigt ouppfostrad. Han försöker med mig hela tiden, så fort jag vänder rumpan till.

Tänk att Massimo ska vara så jobbig. I och för sig, så förstår jag att han tycker att jag är en ovanligt stilig och manlig hund, men han borde ju sondera terrängen innan han försöker. Det är inte så att jag inte säger ifrån. Jag börjar lite försynt, men jag får ta i mer och mer. På slutet var jag rent av gramse.
Tror du han tar ett nej som ett nej? Inte alls. Han fortsätter och håller på hela, hela tiden.
Som tur är så är inte jag kopplat, så jag kan gå iväg. Massimo däremot är kopplad. Det hjälper inte hur mycket han stretar och drar. Han kommer inte längre än kopplets längd.

Hej så länge
Sverker

Leg. värd

FIKA Husse bjöd sin syster på fika. Massimo var tvungen att vara i koppel, för annars smiter han. Kanske inte konstigt att han är lite lustig, om han är kopplad jämt. Även på fredagar!

RENGÖRNING Finns det då inget gott att säga om Massimo? Jo, kanske. Han försökte tvätta våra smutsiga plattor. Lycka till säger jag bara!

ÄNTLIGEN Så begav sig då husses syster och Massimo iväg. Skönt att slippa vakta sin rumpa!

2 kommentarer:

  1. Det var inget vidare roligt besök Du fick. Nä, lite mer begåvade varelser får Du allt umgås med/E-beth

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag försöker, men en del kommer oinbjudna. Utan att nämna några namn (=Massimo) så finns det somliga som helt saknar hyfs.

      Radera