18 maj 2014

Kvar ännu en dag på djursjukhuset

ÖMKANSVÄRD Du ser själv hur synd det är om mig. Jag skulle hellre vara hemma, än på sjukhuset. Nu har jag ju inte så tråkigt, men det är roligare hemma. Det är inte konstigt att jag längtar ut.

Jag blir kvar ännu en dag på sjukhuset. Då kan de se om mina levervärden har blivit bättre. Med andra ord om medicinen har hjälpt.
Imorgon kommer jag nog hem. Hoppas jag.
Om du undrar vad jag har fått för sjukdom av den elaka fästingen, så heter den Anaplasma. Den kan du läsa om här och här också.
Jag undrar så hur husse klarar sig utan mig. Han har det nog inte lätt nu utan sin Sverker


Hej så länge
Sverker

Leg. sjuk

7 kommentarer:

 1. Usch o fy för fästingar! Jag önskar att du får komma hem imorgon för sjukhus är inte ett kul (fast bra) ställe. Stackars husse också, som inte har Sverker som håller reda på honom. Skickar massor med positiv energi åt ditt håll och hoppas, hoppas att medicinen hjälpt.

  SvaraRadera
 2. Lilla Sverker jag hoppas så att du blir pigg och kry, hade jag inte varit så förkyld hade jag satt mig i bilen och åkt raka vägen till Tranås och tagit hand om din husse och fördisken tills du kommer hem igen!

  SvaraRadera
 3. Att vara sjuk är inte roligt och ännu värre om man inte får vara hemma. Jag har feber, men behöver inte (i alla fall inte ännu) vara på sjukhus. Hoppas att Du får komma hem imorgon./E-beth

  SvaraRadera
 4. Stackars dig Sverker! Fästingar är det mest onödiga kryp som finns. Be borde utrotas!

  SvaraRadera
 5. Men stackars lille Sverker! VI är många som följer dig och som oroar oss för din hälsa. Förstår att fästingarna dras till din glittrande, tjocka päls, den är ju tät som en granskog och luktar säkert jättegott. Veterinärerna har tur som får umgås med dig, och du kommer säkerligen snart vara hemma igen. Då får du berätta om du träffade några kompisar hos doktorn.

  SvaraRadera
 6. ÅH, Sverker! Det känns långt in i hjärtat när jag läser att du är sjuk! Du måste mobilisera alla dina krafter så du blir frisk. Förstår inte annars hur Husse ska klara sig. Det är ju du som som håller i ruljansen!
  Om nu oxfilé hade varit den medicin som kunnat bota dig, skulle jag genast skicka några kilo. Men nu är det ju veterinärens medicin som hjälper, så oxfilén får anstå tills du blir bra igen.
  Många blöta pussar och hälsa Husse.

  SvaraRadera
 7. Kära Sverker så ledsamt att du fortfarande är så sjuk!! Hoppas verkligen att medicinen hjälper så att du snart kan få komma hem, och att du ska få tillbaka din aptit. Fy sjutton för fästingar!!! Finns det inte fästinghalsband för västgötaspetsar?? Det måste husse verkligen skaffa till dig om du inte redan har ett. Massor med kryapådighälsningar och varma tankar!

  SvaraRadera