2 april 2014

Var mitt lur för enkelt?

RÄTT Ni var svåra att lura. Det var den flygande häxan som fel. Duktigt!

Som alla vet är det förbjudet för häxor att provflyga sina kvastar innan påskveckan (Luftfartsverket Sv193-48a-387-kvast). Det visste ni minsann om! Jag blev faktiskt imponerad.

Nu dröjer det dock inte så länge innan himlen fylls av kvastflygande häxor, men än så länge får de sitta i sina pepparkakshus och polera dem. Det gäller ju att de är i toppskick innan de ger sig av till Blåkulla i Kalmarsund.
Men om några veckor, så kanske jag återkommer med lite flygtyg.

Hej så länge
Sverker

Leg. lurare

Forna tiders lurande på min blogg


SVÅRT Här var frågeställningen vilken bild som var äldst. Båda bilderna föreställer bilder på min franska au pair och jag. Jag är den gullige respektive den stilige. Rätt svar var den undre bilden, för min husse fotograferade den undre bilden först. Däremot om man tänker på avfotograferade bilden så blir det tvärtom. Det var inte många som tänkte på.

FLYGHUND Flygande hundar har du säkert hört talas om. Att jag har vingar som jag kan fälla ut, var det inte många som trodde på, fastän jag är så fantastisk.

LURAD Förra året var det jag som blev lurad av en dum älg. Sommar första april! Så kan det gå ibland. Älgen lovade mig sommar, men så blev inte fallet. Lita aldrig på en älg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar