1 april 2014

Idag luras jag på 1:a april

SANT ELLER LUR? Solen sken när jag skulle ut på min morgonpromenad. Fåglarna kvittrade också och två ekorrar utförde en hissnande balansakt i en hängbjörk. Kan sådant ske den 1:a april?

På någon av bilderna finns det ett lur. Vilken? Ja det får du lista ut. Det spännande svaret kommer i morgon. Kom bara ihåg att det är ganska fiffigt, om jag får säga det själv.


Hej så länge
Sverker

Leg. lurare

SANT ELLER LUR? En blå blomma hälsade mig välkommen ut. Alltså på blommors sätt. De välkomnar genom att bara vara. Fungerar blommer så eller skriker de ”HALLÅ”?

SANT ELLER LUR? En vacker västgötaspets dyker upp mitt bland stora gula blommor. Kan sådant ske?

SANT ELLER LUR? Detta är Sverker och hans husse. En bild som direkt skulle bli utsedd till världens fulaste selfie. Är det sant eller lur?

SANT ELLER LUR? Då och då gör jag som Agnes och ägnar mig åt djur i diken. Tror du på det eller är det ett fotomontage?

SANT ELLER LUR? Eftersom jag är så väldigt modig, så törs jag gå omkring i skogen alldeles själv. Fast jag följer för det mesta husse, så inte han ska bli rädd. Han är inte modig. Verkar det troligt?

SANT ELLER LUR? Jo, jag kan bestiga höga berg alldeles själv. Tror du mig inte, eller finns det något annat lurt i bilden?

6 kommentarer:

 1. Häxan på kvasten, nedersta bilden! Vad jag vet så finns de bara i påsketid! / Lu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan ju inte avslöja om det var rätt (vilket det var), för det ska jag göra i morgon.

   Radera
 2. Simon Pudels matte1 april 2014 19:21

  Du är en luring du Sverker!

  SvaraRadera
 3. Påskkäringen på sista bilden är väl lite tidigt ute, så långt är det inte till blåkulla så hon behöver resa redan nu.... fast kanske hon måste förbereda allt till den stora anstormningen om ett par veckor. Jag åker nog en sväng jag med.. ska du med Sverker? käringarna kanske behöver något vackert att titta på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det lär finnas många svarta katter där. Jag tycker att det räcker med Lucy.

   Radera