23 mars 2014

Världens bästa selfies

SLUT Sorgligt är det. Jag kontrollerade min matskål, men maten var fortfarande slut. Nu får jag vänta tills ikväll. Om det inte blir någon fördisk förstås.

Idag mår min husse som han förtjänar. Äntligen, efter 15 år av friskhet, har han blivit förkyld och hostar och febrar. Så går det. Förr eller senare straffas man för sina ogärningar (=snålt med mat till Sverker).
Men jag sviker inte! Just denna dag kan jag presentera ett antal självskjutna bilder, så kallade selfiesar. De är ju så våldsamt populära nu.


Att använda Instagram och liknande kräver mycket av fotografen. Det ska inte bara vara solnedgångar, utan det ska vara mat och framför alt bilder på dig själv. Populärt är kvällens smink, kvällens outfit (=kläderna du har på dig), fulla lekkamrater med glas eller flaskor i händerna.
Nu lever jag ett stillsamt och ordentligt liv, så därför finns det inga bilder som jag ångrar 12 timmar senare.
Det roliga med telefoner är att de knäpper bilden två sekunder efter du tryckt på knappen. Detta kräver framförhållning.
Trots alla svårigheter, så måste jag tillstå att jag har lyckats väldigt bra.
Titta och njut!

Hej så länge
Sverker

Leg. självfotograf

SEXIGT När jag ska se riktigt sexig ut, så slickar jag mig om nosen såhär. Tycker inte också du att jag är en riktig sexbomb?

TATUERING Den är lite svår att se, men även jag har fallet för modet att vara tatuerad. Jag har min tatuering i örat. Jag är helnöjd.

SJÖN Nu kan du klart och tydligt se att både husse och jag har varit nära sjön. Om man är det, så ska man ta bilder dör tassarna, eller fötterna, syns.

MAT Min ännu ouppätna mat. Som du ser har jag lite att se fram emot. Synd bara att jag inte får hela hinken på en gång. Visst vattnas det i munnen?

8 kommentarer:

 1. Simon Pudels matte23 mars 2014 12:26

  Fina selfiesar du har tagit Sverker!

  SvaraRadera
 2. Jag ser att du och husse har legat utslagna vid sjön, vad har ni då gjort?

  SvaraRadera
 3. Din egoistiska lilla mops, du skall vara snäll mot din snälla husse när han är sjuk. Mata honom med godis och hämta kylda drycker åt honom, värma hans fötter med din egen kropp så gör en fin Sverker!! Puss och kram Nils-Ingemar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Värmer fötter gör jag, men det finns inget godis.

   Radera
 4. Ohhh det var de bästa selfiesarna jag någonsin sett, gillar särskilt bilden med tassarna i luften. Puss på dig snygging!

  SvaraRadera