25 mars 2014

Idag har det inte hänt något

FUSK Nej, detta är ingen soluppgång. Det är en halvtimme före. Jag väckte husse i god tid, så han inte skulle missa den. Det gjorde han i alla fall, som du ser.

En del dagar är ganska kassa. Extrakassa dagar är sådana som husse påstår sig vara sjuk. Just idag är en sådan dag. Därför läser du det här helt i onödan.

Inget händer. Inga långa promenader. Ingen god fördisk. Ingen som kommer och hälsar på.
För att du ska förstå hur tråkigt det är, så ska jag berätta vad som hänt idag.
När jag tyckte att husse skulle hämta tidningen, så hade inte ens solen gått upp. Detta hindrade inte honom från att fotografera en obefintlig soluppgång med sin telefon.
När vi skulle ut och gå så satt det en fluga på väggen. Roligt!!
Sedan gick vi den korta promenaden i skogen. Hur kul är det. Det såg likadant ut idag som igår.
Efter promenaden gick husse och lade sig i min säng för att titta på nyheter på TV. Jag passade på att ta mig en välförtjänt skönhetssömn.
Jag väcktes av dagens helikopter och kände mig väldigt hungrig. För att påkalla husses uppmärksamhet, så ställde jag mig på den kulle som är husses mage. Då kunde han inte titta på TV.
Husse gjorde i ordning min mat, vilket betyder att han mätte upp alldeles för lite hundmat i min skål och sedan spädde det med vatten.
Under tiden som min mat sög åt sig vattnet, så hämtade vi ved. Vi bar in lika mycket. Jag ett vedträd och husse en vedkorg.
Äntligen fick jag min ynka portion. Husse vräkte i sig filmjölk. Jag fördiskade det lilla som fanns kvar på husses tallrik.
Som du ser har det inte hänt något alls utöver det vanliga. Så kan det vara ibland.

Hej så länge
Sverker

Leg. sysslolös

SPÄNNANDE Väldigt spännande djurliv vi har här. Detta är till exempel en fluga. Lucy jagar flugor. Det gör hon rätt i. De är irriterande.

SKOGSPROMENAD Den här bilden är fusk. Den är tagen på kvällen. När vi gick samma väg i morse, så var inte solen där. Men så är det. Samma väg morgon och kväll.

SKÖNHETSSÖMN Jag har graciöst lagt mig i ordning i min säng för att ta min skönhetssömn. Inte för att det behövs, men det kan vara skönt ändå.

VÄCKARKLOCKA Dagens första helikopter kom så tidigt, så den fick bli min väckarklocka. Då kom jag på att jag var hungrig. Ibland kommer det flera stycken. Ibland kommer de på kvällen. Man vet aldrig var man har helikoptrar.

UTSPÄTT Inte nog med att jag får osedvanligt lite mat. Husse spär ut den med vatten också. Jag har aldrig sett honom spä ut sin blodpudding med vatten. Den spär han ut med lingonsylt.

6 kommentarer:

 1. I certainly hope to hear that your master is feeling much better very soon, Has he made some chicken noodle soup yet? That and a good hot chili are the best things for a cold.

  SvaraRadera
  Svar
  1. He is complaining, but he is better. He loves to suffer. In silence.

   Radera
 2. sometimes you are not as sympathetic as you ought to be, Sverker!

  SvaraRadera
 3. Ge din stackars sjuka Husse en krya-på-dig-puss från mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska han få. Men han ska somna först.

   Radera