10 februari 2014

Putin saboterar svenskt guldregn i OS

GULD Alla svenska olympier skulle – liksom jag Sverker –kunna ta guldmedalj – om det inte vore för denne Vladimir Vladimirovitj Putin. Rysslands småsinte och korte president drar sig inte för att sätta käppar i hjulen för de svenska OS-hjältarna.

Inte nog med att Rysslands president Putin är homofob, han är svenskfientlig också. Han om någon, hade kunnat ändra de tokiga reglerna i OS. Men vill han lära av Sverige? Inte, han kör sitt eget lopp. Med svenska regler hade vi kunnat rulla oss i guldmedaljer redan nu.

Vi svenskar är uppfostrade med svenska regler i Sverige. Att då en utlänning som Putin helt plötsligt ändrar på dem, så fort våra svenska hjältar kommer utomlands är inte något mindre än ett utslag för Sverigefientlighet.
Naturligtvis ska alla svenskar tävla efter de regler som vi så stolt lärt oss sedan dagis:

Alla som deltager ska få en guldmedalj.


Att inte dessa regler gäller för oss svenskar under OS, är inte mindre än en ovänlig handling från Putin och hela Ryssland.
Putin har de medel som krävs för att övertala Olympiska Kommittén att svenska regler ska gälla för alla deltagande svenskar.
Övriga länders deltagare kan slåss om de mindre ädla medaljerna. Det är så jag vill ha det! Hör du det Vladimir Vladimirovitj Putin?

Hej så länge
Sverker

Leg. medaljör

SNÖDANS Detta är en av mina starkare grenar. Vore jag bara med, så skulle jag garanterat få en guldmedalj. Fast jag vill ju vara säker innan jag ger mig iväg.

ISRULLNING Detta är en av mina starkare grenar. Vore jag bara med, så skulle jag garanterat få en guldmedalj. Fast jag vill ju vara säker innan jag ger mig iväg.

HANDSKHÄMTNING PÅ IS Detta är en av mina starkare grenar. Vore jag bara med, så skulle jag garanterat få en guldmedalj. Fast jag vill ju vara säker innan jag ger mig iväg.

ÖVERTYGANDE Nog har Putin medel för att kunna övertyga stofilerna i den Olympiska Kommittén att svenska regler ska gälla för olympier från Sverige. Men varför har han inte använt dem?

2 kommentarer: