19 februari 2014

På väg att hämta min Agnes till sjöutsikten

VÄG Detta är en typisk vägbild en dimmig dag. Idag är det just en dimmig dag. Om du åker den här vägen riktigt långt, så kommer du till Linköping. I Linköping brukar min Agnes komma promenerandes på stationen om jag har tur..

Telefonen ringde i går. Det var min Agnes.
– Jag vill komma hem. Jag vill se sjöutsikten. Här ser jag bara fula höghus.
– När kan du komma då, frågade husse nyfiket.
– Jag vill komma i morgon. Jag har just klarat en tenta igen.


Det var så det började. Det bestämdes att det var bäst att hämta min Agnes i Linköping. Husse hade några ärenden han kunde passa på att göra när han ändå var där.
I Linköping åkte vi till stationen och se där vem som kom. Ingen mindre än min Agnes.
Sedan skulle det göras ärenden. Som alltid betyder det att jag får vakta bilen på IKEA:s parkeringsplats. Det är inte rättvist. Ännu mera orättvist var att de åt där.
Sedan när vi kom hem, så fotograferade min Agnes sjöutsikten med sin telefon och skickade iväg bilden ut över världen på Instagram.. Det gjorde hon bara för att kunna skryta för sina vänner vilken fin sjöutsikt hon har.
Vad tycker du om min Agnes sjöutsiktsbild?

Hej så länge
Sverker

Leg. Agneshämtare

STATIONEN Precis som jag trodde, så kom det en Agnes gåendes på perrongen på Linköpings station. Det var inte vilken Agnes som helst, utan det var min Agnes. Jag fick inte hoppa, vilket var synd.

FOTOGRAFERA Min Agnes tar sin skrytbild som föreställer sjöutsikten. Är du dum, tänkte jag. Sjön syns ju inte.

SJÖUTSIKTSBILDEN Själv tycker jag inte den här sjöutsikten är så mycket att yvas över. Bara dimma, skulle jag vilja påstå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar