16 februari 2014

Det svenska guldet är min förtjänst

MITT Även jag borde naturligtvis ha fått en guldmedalj igår. Det var jag som klargjorde för de svenska olympierna att president Putin hade saboterat för de svenska deltagarna.

Så igår fick vi äntligen de efterlängtade guldmedaljerna i OS. Men hade de svenska olympierna inte läst mitt inlägg om Putins sabotage, hade vi stått där medaljlösa.

Vad var det egentligen den svenske tränaren sade till Charlotte Kalla? Jo, han hade läst mitt inlägg om att svenska dagisregler inte gäller under OS i Ryssland.
– Du måste komma först för att få en guldmedalj!, gallskrek han till Charlotte.
– Oj då, replikerade den svenska skidhjälten.
Så satte hon fart. Hon for fram som en västgötaspets i skidspåret. Det resulterade i att de svenska flickorna vann och fick just guld.
Men vem är det som ska äras? Jo, det är jag Sverker!

Hej så länge
Sverker

Leg. moralisk guldmedaljör

PERSPEKTIV I Svenska Dagbladet anser Anders Lindblad att Charlotte Kallas åkning slår ut allt. Visst var hon duktig, men han tänkte inte på min psykologiska insats!

AUTOPILOT Hur märkligt är det att köra med hjälp av en autopilot? Är det inte den som tryckte på knappen och startade autopiloten som ska hedras? Jo, det tycker jag! Autopiloten heter nämligen Sverker.

USA Visserligen är stora delar av USA lamslaget av snöstormar, men den stora överskuggande nyheten är det svenska guldet. Fattas bara annat! (Tack Eloise.)

NORGE I Verledens Gang kan vi se de svenska flickorna jubla samtidigt som den norska superstjärnan Marit Bjørgen staplar i mål. Svenskorna har varit inne och firat i lite champagne och tagit en kopp stärkande kaffe, innan de gick ut och kramades. Missing People stoppades i sista sekunden, innan de skulle börja sökandet efter den försvunna norskan.

2 kommentarer:

  1. Tack för att Du fick mig att le stort. Just idag var det behövligt./E-beth.

    SvaraRadera