21 februari 2014

Avtal klart med mitt djuridiska ombud

DISKUSSIONER Under en promenad igår så förde mitt djuridiska ombud i vardande (=min Agnes) allvarliga diskussioner (=pratade om lite ditt och datt). Skulle hon åtaga sig det svåra uppdraget att försöka sätta min husse på pottkanten?

Stora framgångar har nåtts när det gäller vem som ska vara mitt djuridiska ombud i den väntade kampen för att jag ska få rättvisa skipat gentemot min husse. Igår kunde min Agnes och jag befästa avtalet mellan oss med ett hand-/tasslag.

Min Agnes och jag beslöt med ett muntligt interimsavtal (=lite tillfälligt sådär), att hon ska representera mig i de kommande förhandlingarna.
Till och börja med ska vi se om vi kan nå en uppgörelse direkt med husse, innan vi släpar honom till tings.
Vi beslöt att det kan vara lämpligt att börja lite mjukt. Första frågan blir varför jag ska behöva stå upp i bilen för att kunna se ut. Dessutom ska inte bakdörrarna vara barnsäkrade. Det är nämligen så att om de är det, så kan inte jag öppna bakrutorna. Jag kanske vill sticka ut nosen ibland, och då ska jag kunna göra det når jag vill. En självklar rättighet för alla hundar.
Jag mötte Polly igår när jag promenerade och kunde rekommendera min Agnes som djuridiskt ombud till henne. Hon har säkert också utsatts för förotätter.

Hej så länge
Sverker

Leg. brottsoffer

KLART Äntligen kunde vi besegla vårt avtal. Agnes kommer att bli mitt djuridiska ombud. Nu ser jag fram emot saftigt skadestånd från min husse till min matskål.

ORÄTTVIST Jag blir alltid hänvisad till baksätet när vi åker bil. Det var ännu värre när jag var liten. Då fick jag hålla till i kofferten. För att kunna se ut, så måste jag stå upp, som du ser. Husse kan sitta i en skön stol och pösa med fri sikt över landskapet.

POLLY När jag mötte Polly igår, så skvallrade jag om vilka fördelar man kan tillskansa sig med hjälp av rätt djuridiskt ombud. Jag rekommenderade min Agnes å det varmaste.

3 kommentarer:

 1. Det skulle allt behövas en djurist här också mot alla orättvisor och kränkningar! Om din djurist kan sätta dit din skurk till husse, så kanske man kan anlita henne här också så småningom!? / Lu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså, vore bra med ett preudikat för dessa allvarliga brott! /Lu

   Radera
  2. Det är det jag hoppas att jag ska marschera i täten och hela hundvärlden ska följa den självklara ledarhunden (=jag, Sverker).

   Radera