23 januari 2014

Tyck inte synd om mig när jag lider

VILA Nej, jag är inte så sprallig idag. Jag har nämligen ont i tassen igen. Jag har så ont så jag helst inte använder den. Fast jag har klättrat upp i min fåtölj alldeles själv. I morgon ska jag till veterinären. Då blir jag kanske frisk i tassen.

Snälla, tyck inte synd om mig. För det är det inte. Istället ska du tycka MYCKET synd om mig. Jag har nämligen ont i tassen igen. Jag fick det när jag sprang i skogen igår.

Som om det inte vore nog med att jag har ont i tassen. Väldigt ont i tassen. Jag lider, men jag piper inte. I morgon ska jag dessutom till veterinären. Det brukar aldrig vara roligt. Där får man sprutor, vilket är synnerligen obehagligt.
Jag har faktiskt, trots min ringa ålder, varit hos veterinären två gånger för akutvård. En gång för borrelia och en gång hade jag fått en jättestor pinne i tassen. Två gånger på 13,5 år. Snacka om otur.
I morgon rapporterar jag om mitt veterinärbesök, så jag kan vara lite sen med min blogg då.
Men jag upprepar: tyck inte synd om mig. Tyck mycket synd om mig istället.

Hej så länge
Sverker

Leg. syndast om

14 kommentarer:

 1. Tycker jätte jättesynd om dig!
  Hälsningar
  Sudden Stisse Armani och Aamos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra. För det är synd om mig. Det är inte lätt att kissa ståendes på bara två ben.

   Radera
 2. Jag tycker fruktansvärt mycket synd om Dig och har husse något vett i skallen, så ordnar han så att Du får en massa godis och mat, när Du kommer hem från veterinären. Emotser morgondagens rapport./E-beth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det värsta är nog att jag inte får äta och dricka i morgon. Hur ska det gå?

   Radera
  2. Ja, men när Du väl får äta igen, måste det vara den mest utsökta sorts mat och gärna lite godis. Stackars Sverker - ont i tassen, stå på två ben är Du kissar, veterinärbesök och sedan inte få äta. Kan det bli värre?/E-beth

   Radera
 3. Vi tycker väldigt mycket synd om dig. Tjejerna skickar en puss till dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Jag tycker om pussar. (Fast det är lika synd om mig.)

   Radera
 4. STACKARS DIG! Jag tycker jättemycket synd om dig ♥ Puss på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Ja, jag vet att det är synd om mig. Väldigt synd om.

   Radera
 5. Stackars dig Sverker! Är det den gamla skadan som kommit tillbaka? Lycka till i morgon och hoppas vetten är snäll mot dig och att du slipper sprutor! (En godbit efteråt är bra medicin) / Lu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är samma tass, så det är en gammal idrottsskada från november som har kommit tillbaka.

   Radera
 6. Jag förstår att du lider men det går att uthärda! Jag har faktiskt stått på två ben när jag kissar i nästan hela mitt långa liv. Den första tiden hade jag blöja och sedan under en övergångsperiod satt jag på potta men sen har jag fått stå på två ben hela tiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår att du lider men det går att uthärda! Jag har faktiskt stått på två ben när jag kissar i nästan hela mitt långa liv. Den första tiden hade jag blöja och sedan under en övergångsperiod satt jag på potta men sen har jag fått stå på två ben hela tiden.

   Radera