30 januari 2014

Fruntimmersförbundet kräver bidrag omgående

FRUNTIMMERSFÖRBUNDET Hela Sverkerpartiets fruntimmersförbund samlat på en bild. Det är min Agnes, som är sekreterare och förbundsjurist, och den före detta franska gatflickan Lucy, som är ordförande.

Det är dyrtider och det gäller att suga ut alla bidrag som går att få. Ta som ett varnande exempel Sverkerpartiets Fruntimmersförbund. De har äntligen vaknat och kommit till skott att skicka in en ansökan, så partiet kan få de pengar vi är berättigade att få.

För att kunna vara riktigt demokratiska och stödja mig i min manliga kamp, behöver fruntimren naturligtvis pengar. Jag har alltid stött dem i deras strid för en bättre tillvaro (för mig).
Vad de behöver är kapital för inköp av diverse saker (= hundgodis, tuggben, köttben, extragod hundmat).
Naturligtvis vill fruntimmersförbundet också slå vakt om våra gamla fina svenska traditioner som midsommar och jul (=extramycket fördisk). Men de kan gärna införa franska traditioner, som 14 juli. Erfarenhetsmässigt vet jag att det betyder massor med fördisk.
Nu hoppas jag att pengarna, 1,4 miljoner kronor, kommer snart och att de skickas till mig. Pengar är inget fruntimmersgöra.

Hej så länge
Sverker

Leg. fruntimmersstödsivrare

GENTLEMAN Jag har alltid vurmat för att fruntimmer ska ha sina rättigheter, till exempel äta upp det mesta av sin mat. Jag tar inte över förrän de är nästan mätta. Sådan är jag.

LYSSNARE Fruntimmerförbundets verksamhet behövs, så jag som partiledare kan få en kvinnlig åsikt i viktiga frågor. Sedan är det bara att köra över fruntimren och lösa frågan med den rätta manliga åsikten.

VÄGVISARE Fruntimmersförbundet kan skatta sig lyckliga som har mig som visar dem den rätta vägen. Jag går före – och de har bara att följa efter.

ANSÖKAN Här kan du själv se Fruntimmersförbundets ansökan. Den är väldigt välskriven som du ser (jag har själv gjort den). Fast Lucy har skrivet under mtpp (=med tass på penna).

6 kommentarer:

 1. Simon Pudels matte30 januari 2014 11:58

  Lysande inlägg, Sverker! *tummen upp*

  SvaraRadera
 2. Var, om inte hos ditt fruntimmersförbund skulle pengarna göra mer nytta?? Vilken tur att vi har Sverker som styr upp alla tokigheter! / Lu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Extra bra nytta blir det ju om det är jag som disponerar kapitalet.

   Radera
 3. Klockrent inlägg! Rösta Sverker i september? :D

  SvaraRadera