1 december 2013

Svårt skadad västgötaspets tvingas arbeta

TVÅNGSARBETE Trots min mycket svåra skada i vänster tass, så tvingas jag att slita och släpa. Här kan jag visa upp ett bildbevis hur jag kämpar med ett alldeles för stort och tungt vedträd, som ska in i huset. Allt detta oegennyttiga arbete så att inte husse fryser ihjäl.

De plågsamma dagarna går vidare. Mitt ben gör fortfarande ont, om än inte lika mycket. Trots min svåra och smärtsamma skada, så tvingas jag att arbeta som vanligt.

Eftersom jag sköter det mesta av betydelse här hemma, så blir min husse strandsatt om jag inte kan arbeta. Det betyder att jag har kämpat på som vanligt med mitt betungande arbete:

1. Väcka husse
2. Hämta tidningen
3. Plocka spilld mat från golvet
4. Fördiska flera gånger om dagen
5. Hämta ved
6. Larma om det ringer på dörren
7. Värma husse när han ligger i min säng

Jag har inte dragit ner på något, fastän jag egentligen skulle ha varit sjukskriven.
Dessbättre har både Polly och min resursfamilj kommit med smärtstillande och helande mediciner (=korv och tuggben), så jag har faktiskt blivit mycket bättre.
Fast hotet om veterinär hänger fortfarande som ett mörkt moln över mig.

Hej så länge
Sverker

Leg. tvångsarbetare

FÖRDISK Tro inte att min svåra skada hindrar mig att ta mig an fördisken. Under fruktansvärda smärtor tvingas jag att ta hand om slarvigt tömda tallrikar. Allt detta oegennyttiga arbete så att husse ska kunna spara på diskmedel.

LJUSNING Även om min tillvaro är mycket mörk nu, så kommer det lite tröst då och då. Igår berättade jag om att Polly kom och lindrade mina smärtor. Idag kan du se att min resurshusse (och resursmatte) tänkte på mig. Jag vänder baksidan till eftersom jag inte vill visa för husse vad jag fick (=en mycket god Dentastick). Min husse skulle nog inte dra sig för att stjäla den från mig.

4 kommentarer:

 1. Oj Oj Sverker vad jag kan förstå så är du minst 12 år gammal, och måste
  slita så. och ont i benet har du också,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är 13,5 vilket gör det hela värre. Mycket värre. Särskilt veden är betungande så här års när somligas hussar vägrar använda elvärmen.

   Radera
 2. Slit och släp, slit och släp.....Vi tycker att du borde få ligga på soffan och äta praliner..... men gott i alla fall att du är något bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Praliner låter bra, men det finns inga i huset. Här finns bara tråkiga saker som morötter och tomater. Kattan Lucy har kött i massor. Orättvist.

   Radera