20 oktober 2013

Svansen ner för dagens väder

OBEHAGLIGT Jag kan sträcka mig till att stå i dörröppningen. Nu lufsade jag och min husse ut i alla fall, nöden har ju ingen lag.

Det blir ingen blogg idag. Inte kan jag gå ut på nya äventyr i det här vädret. Här regnar det nämligen massor. Inne regnar det inte. Jag har nämligen både fönster, väggar och tak som hindrar nederbörden från att besvära mig.

Fast små korta promenader måste jag ju ta. Av naturliga skäl. Dock vill husse inte fotografera, eftersom han inte har vädertätad kamera. Min Per har en bara för att han ska kunna fotografera Lucy i spöregnet. Det är nog inte det lättaste, för hon törs inte gå ut om det regnar det allra minsta. Så feg är hon. Jag törs, även om det inte är roligt.
Lucy tyckte det var roligt att duscha med husse. Det tycker inte jag.

Hej så länge
Sverker

Leg. innehund

UTSIKT Du ser själv hur det ser ut när man ska titta på utsikten från matrummet. Bara massa regndroppar på fönstret som skymmer vyn över Östergötland.

MÖRKT När bilden togs var klockan 11.15. Då ska de automatiska lamporna ha slocknat för länge sedan. Är vi på väg mot ett evigt mörker?

STILIG Jag kan inte förneka att jag är väldigt stilig där jag står på de blöta löven. Men hur roligt tror du att det är att stå på blöta löv, jämfört med att ligga i en fåtölj eller soffa?

VÄNDA Jag har kissat flera gånger och jag har bajsat. Är det inte dags att vända nu? Blöta vägar är inget kul, särskilt som det kommer blöta droppar uppifrån hela tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar