12 augusti 2013

Efter semestern behöver jag en ordentlig vila

SLUTKÖRD Efter en sådan semester som jag har haft, är det inte konstigt att jag inte ens orkar öppna ögonen. Fullständig vila, det är vad jag behöver.

Du kan inte ana hur jobbig semester jag har haft. En arbetsam resa till Uppsala, där jag vid flera tillfällen åkte buss.
Sen ska vi inte glömma däckbygget hos min Per, där jag var arbetsledare i flera dagar.
Vad jag behöver nu är att komma bort på retreat.


Var hittar jag då ett lämpligt ställe att åka till? Jag surfade runt lite på Internet, där jag fastnade för ett resursfamiljsretreat som såg väldigt trevligt ut. Där skulle jag kunna tänka mig att tillbringa ett par veckor.
Redan grinden såg väldigt välkomnande ut, måste jag säga. Jag tror att jag bestämmer mig för att checka in på detta trevliga ställe redan idag.
Jag behöver återhämta mina krafter!

Hej så länge
Sverker

Leg. slutkörd

VÄLKOMNANDE Ganska perfekt med en fin grind som välkomnar speciellt eminenta (=extrafina, som jag) gäster. Dessutom kan jag stå och skälla på betydligt större hundar, utan att riskera hälsan. Bättre kan det inte bli.

RÄTT Hemma har jag ju fått en matskål för kaniner med morötter på. Tänk om jag skulle få besök? Oj, vad jag skulle skämmas. Den här fina matskålen – i manligt blått – är minsann avsedd för hundar. Det ser man på den prickiga hunden. Den skulle jag gärna vilja äta ur!

PROMENADSKOR Både fina röda promenadskor och ett blått manligt koppel är redo för min ankomst. Sådana fina promenadskor borgar för långa stärkande promenader tillsammans med en resursmatte.

6 kommentarer:

  1. Det låter härligt, men hur skall husse klara sig på egen hand. Eller har han kanske en resursdam någonstans, som kan försöka ta hand om honom./E-beth

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nja, Agnes är ju hemma och resväskorna framme…

      Radera
  2. Oj då, vart ska de nu ta vägen? Såg på Instagram att husse har packat enorma mängder snus, så något säger mig att han och din Agnes ska till det stora landet i väst. Har jag rätt?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Agnes kom just hem från Way out west, men kanske. Norge menar du?

      Radera
  3. Skall vi trogna fans nu bli utan kommentarer och goda råd från Dig Sverker i flera veckor, eftersom Din sekreterare (= husse) tydligen skall ge sig iväg utanför Tranås gränser och Du skall på retreat(= lata dig). Vilken abstinens vi kommer att få!/E-beth

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag kommer varje dag, om inget oförutsett händer. Det behövs ingen husse!

      Radera