27 juli 2013

Naturligt att sova sämre vid fullmåne

YLA Fullmånen får mig att klättra upp på en klippa och yla. Hur lätt är det att sova då? Stilat av forskarna att komma fram med en sådan nyhet!

Stort sett alla tidningar basunerar ut att det är svårare att sova vid fullmåne. Skulle det vara nytt? För mig, som är en forskare av rang, har detta varit känt länge (länge = 13 år).

Vid varje fullmåne inträffar det som jag tänkte behålla som en hemlighet, men nu är det lika bra att få det sagt. Jag har svårt att sova.
Det är nämligen så att jag har annat för mig när månen är full. Det är då jag ränner runt och utför mina plikter som varulv. Ja, du läste rätt. Jag blir en varulv.
Detta hade jag tänkt hemlighålla, men så råkade jag hamna på ett Instagram. Alla ränner ju runt med sina mobiler nu, så det är svårt att inte bli avslöjad.
Men jag lovar att inte bita dig.

Hej så länge
Sverker

Leg. varulv

(OBS Bilderna kanske kan vara fotomontage. Eller kanske inte.)

OTYDLIGT Det kan vara svårt att se att detta verkligen är jag. Instagram blir lite sådär blurrigt. Så jag varken erkänner eller dementerar den saken. Men hur ska man (jag) kunna sova med sådana huggtänder?

8 kommentarer:

 1. Ingen nyhet att man sover sämre vid fullmåne, det kunde Du och jag Sverker talat om och besparat forskarna en massa studier. De frågade oss inte ens innan de började forska. Buddhister har helgdag vid fullmåne, det tycker jag är en bra idé/E-beth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ibland blir man lite upprörd över hur forskningspengar spenderas.

   Radera
 2. Åh, finns du på Instagram också! Vad heter du där?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte jag men husse. Han heter berhed44

   Radera
 3. Vad hemsk du ser ut Sverker! Man blir riktigt rädd för dig! Men pälsen då, växer den ännu mer när du blir varulv? /Lu

  SvaraRadera