22 juli 2013

Idag hade den stöddiga kattan verkligen otur

HEJ Jaha. Äntligen vågade sig den franska kattan Lucy fram från sitt hemliga gömställe (=under tv-soffan). Jag hälsade artigt, förstås. Hon hälsade tillbaka.

Äntligen kan du se en bild på min Per, mig och kattan Lucy. Det tog tid innan hon vågade sig fram. Men så ser vi ut. Hon kom för hon skulle inspektera, sade hon. Det är till att vara stöddig.

Lucy traskade ut och kunde konstatera att det inte gick att krypa under något alls. Hon var sur, men det gladde mig. Det är ju ingen kattlekplats jag kämpar med i värmen.
Idag har vi en flicka här. Det är min A. Inga namn. Hon lagade tacos till min husse, min Per och sig själv. Dessutom tog hon till så det räckte till Lucy och mig.
Oturligt för Lucy höll hon sig i trappan när jag åt min del.
När jag slickat rent tallriken så märkte jag att jag ätit Lucys del också. Otur för henne, för det var riktigt gott.

Hej så länge
Sverker

Leg. generös matdelare

INSPEKTION Kattan började direkt inspektera resultatet av vårt idoga arbete. Till min stora glädje kunde hon inte krypa emellan. Rätt åt henne.

TILLBAKADRAGEN När hon hade tittat färdigt, på det hon inte har med att göra, så drog hon sig tillbaka till sin utsiktspunkt i trappan.

JÄTTEMISS Jag fick massor av tacos-kött och ost. Naturligtvis hade jag, generös som jag är, tänkt dela maten med kattan, men i ett huj var det slut. Jag vet inte hur det gick till. Missen satt kvar i trappan och tjurade. Det tyckte jag var roligt, men det var en jättemiss för henne.

6 kommentarer:

 1. Äntligen börjar det bli lite ordning på det här med maten för Din del Sverker. Kan det bero på den flickan med namn som börjar på A./E-beth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dels A men min Per får inte glömmas bort i sammanhanget. Husse kan vi glömma.

   Radera
 2. Heja Sverker, äntligen lite medflyt för dig! Kattan får väl skylla sig själv om hon inte bevakade sina matintressen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis. Jag hade gärna delat med mig, men hon ville ju spela förnäm.

   Radera
 3. Haha, bra att du står på dig Sverker ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju kämpat länge i motvind, så det är roligt att det äntligen fläktar lite åt mitt håll. Fast jag hade orkat mera.

   Radera