25 juli 2013

Oönskade gäster och lite restbilder

LARVIG Att Agnes inte kan låta bli att larva sig med katten. Den franska kattan Lucy har ju valt bort min Agnes och tagit min Per istället. Jag tyckte inte hon skulle äta med oss. Men vad hände sen? Ja, det kan du se ett par bilder längre ner.

Tänk att idag blir det bara lite bilder. Det blir alltid några bilder över. Dessutom är en bild väldigt dramatisk (=suddig). Du kan också få skåda icke inbjudna grannar, som säkert gärna ville vara med.

Hej så länge
Sverker

Leg. bildredaktör och kattskrämmare

ÄCKLIG Plötsligt skrek Agnes till. ”Hjääälp!!! Ta bort!!!! Den är äcklig!!! Hårig är den också!!!” Jag undrar bara vad det skulle vara för fel att vara hårig? Per avlägsnade spindeln från väggen, där den kalasade på en fångad mygga.

ORÄTTVIST Den bortskämda katten har fått en egen landgång, så kattan ska slippa att hoppa. Jag har ingen landgång. Du ser bara svansen på katten. Det är bäst så.

DUKTIGT Agnes försökte få Lucy att komma och äta med oss, men då var det jag som sade ifrån. Det suddiga sträcket visar hur långt Lucy hann på 1/20 sekund när jag skällde lite.

SLUTET Detta är som du ser en gammal bild. När slutet var nära ville Agnes skruva, så hon kunde säga att hon hjälpt till att bygga ett tjusigt trädäck..

OMÖJLIG Per köpte en extradyr grill. En som var gjord i USA. Tyvärr var passformen mellan de olika delarna lite fel. Konstruktionen var nog gjord av företagets fyllo. Dessvärre var den medföljande monteringsanvisningen till en annan grillmodell, men den var tjock. Man kan ju inte kräva allt av en supermakt. Då varken Per eller husse är tekniskt begåvade, så tog monteringen 2,5 timmar.

NYFIKNA När husse matade in bilderna i datorn, så upptäckte husse att det var två rådjur på bilden. Jag såg dem ju redan på kvällen fast det var mörkt, men jag orkade inte valla dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar