20 april 2013

Jag är världens modigaste hund

TVEKLÖST Ja de kan sätta upp hur mycket skyltar som helst. Jag tvekar inte när det gäller att visa mod. Ser jag en stolpe, så vet jag att den bör markeras och då gör jag det oavsett vad det står på den.

Jag tänkte att jag bara ska bevisa för dig att jag är världens modigaste hund. Det anade du säkert redan, men det är väl lika bra att bli extra tydlig ibland. Dessutom hade bilderna blivit över, så de kan gott visas här istället.

Då jag inte på något sätt vill framhålla mig själv, ligger jag för det mesta lite lågt med att berätta om mitt utseende, mitt förstånd och mina psykiska gåvor.
Idag gör jag dock ett litet undantag, bara för att du inte ska tvivla. Som bevis har jag ett par bilder, sen får du bedöma själv om du har träffat någon modigare hund.
Jag vill bara förtydliga att åska är farligt och det ska man vara rädd för.

Hej så länge
Sverker

Leg. modig

RISKFRITT Om det nu var så farligt, så skulle man inte få gå där alls, eller hur? De sätter nog bara upp skyltarna för att de tycker att de är stiliga. Om du undrar, så sitter skylten på Ränneslätt i Eksjö.

MODIGAST Att vara ute och gå fastän det regnar som bara den, det är riktigt modigt. Särskilt på sommaren, för då kan det börja åska också. Om det åskar går jag alltid väldigt mycket fot, så inte husse ska bli rädd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar