28 oktober 2011

Gissa vem som tar ett foto på mig

MÄSTERFOTOGRAF Du kan aldrig gissa vad Joan fotograferar. Och du vet kanske inte vem hon är. Hon är husses kusin och är hos mig på besök.

Tänka sig att husses kusin Joan har kommit ända från USA bara för att hälsa på mig. Det är enkelt att veta att hon kommer från USA, för hon pratar amerikanska. Det är ganska vanligt i USA.

På somrarna bor Joan i Ohio och på vintrarna i Florida. Bägge ställena ligger i USA. Hela tiden där längtar hon efter mig. Och tänka sig i går kom hon. Bara för att hälsa på mig.
Naturligtvis ville hon ha ett foto på mig i en historisk miljö Det är det som anstår en västgötaspets. Vi fanns ju redan för 1000 år sedan.
Jag tog alltså Joan med till Alvastra klosterruin. Där tog hon flera bilder av mig naturligtvis alla mycket bra. Det blir gärna så när jag är med på bilderna.
Vad du också kan se är att kloster förgås och västgötaspetsar består.

Hej så länge
Sverker

Leg. fotomodell


MÄSTERVERK Visst blev det bra? Här kan du se Sverker i rätt miljö. I bakgrunden ser du klostret och den underbart vackra västgötaspetsen, som så frejdigt kommer skutatnde, är Sverker.

MOTION Jag tyckte att Joan behövde lite motion, så jag tog henne ut på en promenad i den vackra höstnaturen. Hon var så tacksam.

HEMMA Nu har jag hjälpt Joan att hitta hem, och jag kommer väldigt snart att få ett ben som belöning. Det har jag verkligen gjort mig förtjänt av idag.

1 kommentar:

  1. Men du Sverker, har husse luktat på glöggen tro?

    SvaraRadera