11 september 2011

EFTERLYSNING av min husse

Enligt uppgift från vanligtvis välunderrättat källa har min husse försvunnit från Seattle.
Han var vid försvinnandet som vanligt lätt förvirrad och bör tas om hand och få hjälp. Han uppträder i en mängd förklädnader och alias.
Han har kontakter i Tranås-trakten och han kan försöka ta sig dit.
Ser du honom, gör inget utan tillkalla hjälp.


Hej så länge

Sverker


Leg. husselängtare


Vanliga förklädnader

INDIANA JONES Det här är en av hans senaste förklädnader. Han försöker se ut som en amerikansk äventyrare i Indiana Jones-stil. Men låt dig inte luras. Han har varken styrka eller förstånd som en äventyrsprofessor.

BONDLURK Om han försöker smälta in i Louisiana, så har han kanske denna förklädnad. Att han skulle använda den på t.ex. en flygplats, får anses som mindre troligt, eftersom man inte bör ha högafflar där.

GYMNASIELÄRARE Detta var en förklädnad han använde många år. Slips dock bara på fredagar. Med tanke på hur gråa och tråkiga lärare är och ser ut, så kan det vara denna förklädnad han valt för att bli en av den grå massan.

ANSTÄNDIG Den minst sannolika maskeringen, om det inte är så att han tänker flyga och hoppas på en uppgradering. Han känner sig vanligtvis fullständigt obekväm i dessa käder.

JULTOMTE Det har hänt att han uppträder som jultomten på semester. Låt dig inte luras. Han har inga renar, han är ingen tomte. Men han har en västgötaspets som väntar här hemma.

1 kommentar:

  1. Bondlurken (Hillbillyn) är bästa förklädnaden, honom hade vi lätt kunnat skälla bort! / Wi o Lu

    SvaraRadera