21 maj 2011

Sista dagen II

Vår sista outfit
Klcka för större bild, så du ser oss bättre.

SISTA DAGENS OUTFIT Så här ska husse och jag gå dagens undergång till mötes.
Jag har på mig mitt fina fästinghalsband i plastmaterial + lite gift, inhandlat på Kronans Droghandel i Tranås för 195 kronor. Kopplet kommer från den där hundaffären som ligger precis jämte Omberg nära Alvastra kloster. Jag tror husse satsade 95 kronor där.
Husse möter domedagen iklädd en Tex T-shirt Wearing, Basic Edition köpt på Carrefour i Toulouse för 5.90 €, och ett par Lee Jeans Regular fit, köpta på Fred Mayer i Seattle för 19.99 $. Skorna kommer från New Balance och fyndades på Foten i Tranås för 800 kr. Den präktiga västen hittade husse på Fjällräven Outlet i Barkaby för 349 kronor år 2002. Strumporna inhandlades av Sara i Boxholms damfotbollsklubb. Husse köpte 40 par och slipper numera sortera strumpor efter tvätten. Glasögonbågarna är från Beausoleil Paris modell 859 och köpta hos optikern vid det lilla torget i Rodez i Frankrike 2004. Priset har hamnat i glömskans arkiv.
Jag är kammad men har även nyligen duschats i PCL ohyreschampo av husse. Husse har fixat sin frisyr i Toulouse. Som vanligt var det lillmatte Agnes som höll i trimmern. Under läppen har husse en portionspåse Kronans snus köpt på Willys i Tranås.


Hej så länge
Sverker

Leg. sista dagens modeguru

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar