20 maj 2011

Åter till Dödens fält

DÖDENS FÄLT Här ute på f.d. åkern, numera Dödens fält, brukar husse och jag leka ibland. Det är när jag behöver rusa av mig, säger han. Idag ville jag se mig noga om innan jag började med rusningarna.

Ni kanske läste den hemska berättelsen om när ett okänt antal kanadagäss mötte döden den 16 maj. Ni kan läsa om det på min blogg.
Numera heter den åkern Dödens fält. Idag gick vi dit igen för att leka.
Lite spännande var det. Skulle vi bli beskjutna? Skulle det ligga travar med döda djur? Frågorna var många och ovissheten stor.


Hej så länge
Sverker

Leg. fältrusare

BALANSKONSTNÄR I höstas – och tidigare – gick vi genom en skog (The Forest of the Secret Harbor) med höga granar för att komma till Dödens fält. Numera går vi över ett kalhygge. Nackdelen är att det är väldigt fult. Fördelen är att det har blåst omkull träd, som jag kan gå balansgång på. Det tycker jag är roligt, men det gäller att hålla tungan rätt i mun.

FÄLTRUS Det är det här som är kul. Jag springer iväg som en raket. Husse visslar på mig och jag kommer tillbaka som en snabbare raket. Idag hittade vi inga döda kanadagäss och det kändes skönt.

3 kommentarer:

  1. Hej Sverker! Du skriver så underhållande.
    På tal om ingenting, har din husse varit med i det där tv-programmet "Vem vet mest"?

    SvaraRadera
  2. thea sandqvist20 maj 2011 kl. 23:36

    Hej Sverker!
    Jag läser din blogg varje dag och jag gillar den verkligen. Den är min favoritblogg. Jag tycker du är en fin hund och jag lever får verkligen känslan av att jag är en hund nör du skriver så inlevelsefullt som du gör. Fortsätt förgyll min vardag med dina ståtliga Västgötaspets-öron och din fina Västgötaspets-päls.
    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  3. Jag tackar för berömmet, även om det är välförtjänt.
    Nej husse har inte varit med i tv, utom i bakgrunden då och då när han arbetade som pressfotograf. Räknar man det så har han varit med ett antal gånger. Till och med i USA!

    SvaraRadera