27 mars 2011

Inspektionen

DE UNGA TU Detta är Anders och Elin. Det var Elin som skulle inspekteras av mig.

Anders har jag känt i nästan alla år som finns. Det är inte så konstigt, eftersom han är min resursmattes och resurshusses son. Numera ser jag honom alltmer sällan. Det beror på att han har flyttat till en förstad till Tranås. Göteborg heter staden. I lördags var han hemma och då med Elin, som presenterades som hans flickvän. Naturligtvis behövdes det ett godkännande från mig, innan alliansen kunde accepteras.

Jag gjorde en ganska noggrann kontroll och hon kan faktiskt godkännas. Fast inte utan allvarliga anmärkningar. Men på det hela taget var hon sympatisk person, men jag anser dock att det krävs en ombesiktning, innan hon kan få högsta betyg. Hon har lite kvar att lära.

ANMÄRKNING 1 Fastän jag kopplade på min stora charm, så lyckades jag inte få det allra lilla minsta smakprov. Jag såg också mycket hungrig ut. Anmärkningsvärt tycker jag.

ANMÄRKNING 2 Enligt sägen så skulle Elen vara läkare. Men hur var det med den saken undrar jag efter att hon hade blivit utsatt för mitt stora läkartest. Detta är ett vetenskapligt test som alla riktiga läkare ska passera med bara JA i högermarginalen. Som ni ser har Elin bara massa NEJ. Inte bra! Eller mörkade hon? Anmärkningsvärt tycker jag.

ANMÄRKNING 3 Efter att de hade ätit mycket god mat (av doftarna att döma), så spelade de kort. Plump heter spelet och är ett mycket avancerat kortspel. Elin hävdade att hon inte hade spelat det innan. Trots detta vann hon över husse. Ser ni det belåtna leendet hon har när hon delar ut korten? Jag tror faktiskt att hon fuskade. Annars hade hon väl aldrig kunnat vinna över husse, eller hur? Anmärkningsvärt tycker jag.


Hej så länge
Sverker

Leg. inspektor

1 kommentar: