28 mars 2015

Vem ska trösta min Agnes

NERVLÖS Min Agnes är så himla nervlös, så hon har fått lila hår. Dessutom finns det ingen som kan trösta henne. Det är synd om min Agnes.

Jag konverserade med min Agnes igår. Hon har det inte lätt. Hon ska skriva ett PM och det har gett henne lila hår. Hon behöver tröst av någon, men det är inte lätt att få i Uppsala.

Det var mer eller mindre ett nödrop jag fick från min Agnes. Hon är så väldigt stressad och nervlös. Kommer jag klara mig, eller blir jag utsparkad från studierna. Om man läser om djur i diken, som min Agnes gör, så ska man skriva ett PM. Denna promemoria ska på ett målande och troligtvis underhållande sätt behandla informationsfrihet sett ur ett EU-rättsligt perspektiv.
Jag tycker att ämnet låter skoj och medryckande. Troligtvis skulle jag kunna smälla ihop ett skojfriskt PM på en eftermiddag.
I vilket fall som helst, så behöver min Agnes stöd och tröst. Men från vem?
Jag, som ligger närmast till hands, är ju hemma. Min husse, tillika min Agnes pappa, är också hemma. Lucy och Per befinner sig i Mantorp. David och hans familj är i Seattle.
Min Agnes har det inte lätt.
Fast gör så här Agnes: Titta på bilderna när du och jag är ute och går och bilden när du använder den franska kattan som kudde. Studera dem noga och minns de glada ögonblicken.
Nu har du säkert blivit glad igen. Visst har du?

Hej så länge
Sverker

Leg. psykolog

TREVLIGT En promenad i friska luften piggar alltid upp. Har du dessutom sällskap av en trevlig Sverker, så blir allt bara bättre. EU ligger långt borta.

ROLIGT Springa i skogen med en Sverker är sååå roligt. Alla bekymmer och fula tankar om informationsfriheten inom EU bara rinner av. Det är bara lycka!

TRÖST Inte för att en fransk katta kan ge lika mycket tröst som en västgötaspets, men det kan vara skönt att ha en spinnande kudde om man behöver vila en stund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar