24 mars 2015

Oklätt och kriminellt i veckans brott

ANONYM Denna bild föreställer inte den grövsta kriminelle personen i detta inlägg. Den anonyma och nakna hunden av okänd ras och färg, är bara medhjälpare till den huvudmisstänkte.

Låt detta inlägg bli en vit fläck i ditt minne. Inte nog med att den okände hunden uppträder alldeles naken (som alltid), utan jag avslöjar nästan en grov kriminell handling. Jag redovisar dock inga bildbevis, eftersom batteriet i kameran tog slut.

De ihopräfsade växtresterna, som har legat som små installationer i trädgården, är försvunna. Vart har allt tagit vägen? Vem har skottkärrat iväg allt? Det kan väl inte vara så att allt är dumpat i skogen, där man inte får dumpa trädgårdsavfall? Frågorna hopar sig.
Då undrar du säkert om jag har svaret på dessa berättigade frågor. Ja, jag kan varken bekräfta eller dementera det. Vem vore väl jag att avslöja en till mig närstående kriminell person (=husse)?
För övrigt skulle man kunna tänka sig att det kom en mindre lokal tromb, samlade upp alla högar och blåste iväg dem till skogen. Det är väl kanske den troligaste teorin, eftersom varken jag eller min husse skulle ägna oss åt sådant som är förbjudet.
I vilket fall som helst, så var det ingen som såg oss.

Hej så länge
Sverker

Leg. anonym

BROTTSLING Skuggan av en brottsling fångad på samma bild som det kriminella avfallet, som snart kommer att dumpas i skogen. Kanske. Bevis saknas. Naturligtvis är jag för rädd att avslöja skuggan (=husse), då jag i så fall skulle riskera bli utsatt för hemska hämndaktioner (=mindre mat).

OSKYLDIG Trädgårdsavfallet på väg att lämna tomten. Den okände medhjälparen står och vaktar vägen, så att ingen kommer. Ska allt dumpas i skogen av den kriminelle? Det finns inga bevis för att så har skett och du kommer inte att hitta några bevis heller, om du bara undviker att leta vid pilen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar