25 mars 2015

Bilder du aldrig kommer att få se

FÖRNEDRANDE Tänk om denna bild skulle publiceras. Vilken skam! Skam för fotografen som inte lyckas ta en skarp bild. Skam för den stackars hunden, vem det nu kan vara, som bara går tvärs över gatan och bajsar.

I mitt digitala bildarkiv, för dagen omfattande 65 160 bilder, finns det ett antal som du aldrig kommer att få se. De kanske är för otäcka, för råa eller att de avslöjar statshemligheter. Bara för att du ska förstå, så visar jag idag några av de bilder som jag aldrig kommer att visa, som du alltså aldrig får se.

Som bloggare har man ett ansvar mot både besökare på denna utmärkta blogg, och mot tredje person som hängs ut. Eftersom jag är inte bara stilig, smart och ödmjuk, utan också hänsynsfull, så finns det många av mina bilder du aldrig kommer att få se.
Idag ger jag dig några exempel på bilder som aldrig, aldrig kommer att visas på min blogg.
Titta, förfasas och glöm. Det är det bästa råd jag kan ge dig.

Hej så länge
Sverker

Leg. hänsynsfull

LÄTTJA Aldrig någonsin skulle jag hänga ut den här stiliga hunden, som står och kissar på en lampa i sin trädgård. Antagligen är bilden manipulerad, för jag kan inte tänka mig att någon hund är så lat att han kissar i sin egen trädgård. Dessutom lyfter han nätt och jämt på benet.

RÅTT Denna bild är mer än vad de flesta tål. Rått, mosat kött i närbild. Skulle dessutom inte förvåna mig om det är både hundmat och kattemat. Risken finns att mina beundrare skulle ta illa vid sig av denna råa bild. Därför kommer den aldrig höra hemma på min blogg.

BROTTSSPÅR Inte för att jag skyddar grovt kriminella, men jag outar dem inte heller. Detta hemska kriminella spår hittade jag någonstans i min skog. En sådan bild skulle ju aldrig kunna visas, då det finns risk att brottslingen avslöjas.

KOPPLERI Efter 1 mars ska hundar vara kopplade i skogen om det finns vilt. Denna stiliga och hungriga hund sågs i morse före frukost stryka omkring i närheten av miljontals vilda muror i min skog i morse. Jag avslöjar aldrig vem hunden är och jag kommer aldrig att visa dig bildbeviset.

MISSTAG Husse envisas med att fotografera mornar och kvällar med sin alldeles för dyra telefon. De ska föreställa solens upp och nedgångar. Med hänsyn till min töntiga husse, skulle jag aldrig publicera en sådan här bild, där en blomma skymmer solen han skulle ta en bild på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar