23 mars 2015

Ett historiskt språng mot nya rekord

REKORD Aldrig tidigare har så många inlägg varit publicerade på min blogg. Just detta inlägg är nummer 3.001. Det började 1 januari 2011 och sedan har det bara fortsatt. Detta är en av de första bilderna på min blogg.

Tänk vad tiden går. Det var den 1 januari 2011 som jag började att blogga. Jag var bara 10 år då, Nu är jag snart 15 år gammal. Inte nog med det, idag har ett nytt historiskt rekord slagits. Detta är mitt inlägg nummer 3001.

Redan som ettåring kände jag att min bana var publicistens. Naturligtvis hade jag med mina talanger kunnat bli vad som helst, till exempel vallhund.
Jag började med två serier med lysande resereportage. Det började med hur det är att åka husbil med en vimsig flock i Europa. Ett par år senare skildrade jag hur det är att åka kanalbåt i Frankrike.
Fast att skriva i tidningar ger ju en begränsad publik. Världen ropade på mig, så jag beslöt att starta min fantastiska blogg.
Naturligtvis kräver en blogg mycket av mig. Jag är blyg och ödmjuk av naturen, så det är lite svårt att skildra min vardag. Trots att jag är smartast och stiligast, så tycker jag inte om att stå i centrum. Fast jag offrar mig för mina följare. Sådan är jag.
Det är alltså idag ett nytt språng mot nya höjder. Jag tror jag ska se till att fira lite extra idag. Det gäller bara att övertyga min husse.

Hej så länge
Sverker

Leg. rekordbloggare

BÖRJAN Min lysande publicistiska bana började i lokalpressen, där jag redan som ettåring i flera fantastiska reportage, berättade om min husbilsfärd genom Europa. Som du ser lyckliggör jag Monets hus i Frankrike med ett besök.

FORTSÄTTNING Ett par år senare kunde jag berätta för invånarna i Tranås, Eksjö, Nässjö och Vetlanda med omgivning, hur det var att åka kanalbåt i Frankrike. Den fula båten till höger är vår. Du ser mig motionera min ex-matte i bakgrunden.

MODE Det är en väldigt allsidig blogg jag har. Denna bild är från ett reportage om höstmode för riktiga män. Det är Egon och jag som är mannekänger.

DRAMATIK Jorden var spådd att gå under denna dag. Naturligtvis ville jag visa vilken outfit min husse och jag hade valt denna jordens sista dag. Jag rapporterade hela dagen vad som hände. Tyvärr blev det ingen undergång, så det hela föll ju lite.

RECEPT Ingen blogg utan recept. Detta är min födelsedagstårta när jag fyllde jämna 11 år. Den är väldigt god och består av falukorv, leverpastej, grädde och levergodis. Det bör du pröva.

HÄLSA Hälsa har alltid legat mig varmt om hjärtat. Det gäller i första hand att äta mycket och gott, men det är inte fel att motionera också. Som du ser har jag tagit med mig min Agnes på en löprunda.

ELÄNDE Ska man skildra vardagen, så får man inte hoppa över allt elände, till exempel min husse. Men förra sommaren var det jag som drabbades. Jag genomgick en synnerligen svår operation, eftersom jag hade cancerknölar på levern. Ser du såret på magen? Det var väldigt synd om mig.

STILIG Så här stilig är jag idag. Snart fyller jag 15 år och jag känner mig alldeles pigg och frisk. Manligare hund får du leta efter!

6 kommentarer:

 1. Du är underbar! !

  SvaraRadera
 2. Jag instämmer med föregående talare! Du är helt underbar och bäst!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag kan bara svara igen att jag är fullt medveten om det.

   Radera
 3. Grattis, bästa Sverker.

  SvaraRadera