7 oktober 2014

Var den svåra olyckan ett sabotage

UNDRANDE Hur kommer det sig att min gräsklipparrobot Stig, helt plötsligt försöker störta sig utför ett stup? Försök till att bada? Knappast! Sabotage är mer troligt.

Helt plötsligt fanns inte Stig, min trogne gräsklipparrobot, att finna. Ett sök organiserades genast av mig. Det visade sig att Stig hade försökt att kasta sig utför ett stup. Hade roboten som kör gräsklipparen somnat, eller var det ett sabotage.

Sabotageteorin är den som ligger närmast till hands. Troligtvis ett samarbete mellan CIA och GRU. Varför då, frågar sig den klentrogne. Är inte det uppenbart?
Obama och Putin har en längre tid avundsjukt betraktat mina gräsmattor. Vid ett av deras hemliga samtal, kom de just att prata om skötseln av trädgårdar i allmänhet och gräsmattor i synnerhet. De bägge statscheferna var överrens om att det såg illa ut att min gräsmatta var finare än deras.
Putin ville invadera min gräsmatta. Obama lutade mer åt att skicka en drönare att bomba den.
Till slut enades de om att skicka en sabotagestyrka för att sätta Stigs körrobot ur spel.
Ja, detta är bara ett troligt scenario. Verkliga bevis saknas, men erkänn att det är mer troligt än att det skulle uppstå ett fel på min robot.
Att bli utsatt för sabotage är inte roligt. Det är synd om mig.

Hej så länge
Sverker

Leg. konspirationsexpert

TOM Tittar du noga, så ser du att förarplatsen längst fram är tom. Var är roboten som ska köra gräsklipparen? Är han i ett fångläger i Sibirien, eller är han på Guantanamo? Frågorna hopar sig.

OTÄCKT Du ser själv hur spåren går innan olyckan. Tyder inte de på att det var en kamp i förarutrymmet strax innan den ödesdigra olyckan? Jo, hävdar jag!

BROTTSPLATSUNDERSÖKNING Området kring den kraschade gräsklipparen undersöks noggrant av Sveriges främste brottsplatsutredare (=Sverker). Var det en olycka eller ett sabotage? Om det var sabotage, har fienden lämnat något spår? Vad jag hittade är sekretsstämplat.

SKENMANÖVER Är denna provocerande ryska flygning bara en skenmanöver? Var det så att de ville att den svenska pressen skulle uppröras av denna närkontakt, när de i själva verket spanade på min gräsmatta? Det är inte utan att jag undrar, när jag ser Stig nerkörd över kanten.

3 kommentarer:

 1. Det är inte så att stig försökt sig på att rymma för att han ville se lite mer av världen än din gräsmatta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men han vill väl inte se sjöbottnen. Det var ju dit han verkade vara på väg. Dessutom är det kallt i vattnet.

   Radera
  2. Hur ska han veta det om han bara levt på din gräsmatta? Du får ta ett snack med Stig och förklara att världen är kall och farlig. Kanske pyssla om honom lite och ge honom nått gott.... vad är gräsklippares motsvarighet till tuggben?!

   Radera