6 oktober 2014

Ett överraskande bra toppmöte med överraskning

ÖVERRASKNING Det var toppmöte i Mantorp där statscheferna i Mantorp (=min Per), Uppsala (=min Agnes) och Tranås (=den viktigaste, Sverker alltså) förhandlade. Förhandlingarna kom dock av sig direkt, eftersom jag möttes av detta paket.

Jag far på mitt första toppmöte sedan jag återvalts som statsminister hemma. Med på toppmötet fanns också min Per och min Agnes. Den franska kattan och min husse var observatörer. Fast själva toppmötet kom av sig direkt. Tack Trulzan!

Jag hade inte mer än kommit in till min Per, hälsat på honom och kattan Lucy, som flydde till övervåningen, förrän jag ville få min överraskning. Jag visste att det skulle finnas något, för det hade Trulzan skrivit på min blogg. (Du kan se det här.)
Det var ett paket till mig. (Lucy hade inte öppnat det.) Fast det var inte lättöppnat heller. Jag fick av papperet, men sedan var det stopp. Först trodde jag att det var en telefon, men det var det som tur inte. Efter min Agnes hade hjälpt mig, så visade det sig att paketet innehöll två fina tuggben. Tack Trulzan. Hon skrev att hon läst på min blogg att jag har brist på tuggben. Helt rätt!
Hoppas de här ska smaka skrev hon också. Ett av dem var alldeles utmärkt, det andra kan jag inte uttala mig om än, eftersom det har beslagtagits.
Trulzans matte jobbar på samma ställe som min Per. Hon bloggar också.
Tänk om jag bodde där Trulzan bor. Då skulle jag nog få många tuggben.
Nu när jag har fått tuggben, kanske du inte tycker att det är synd om mig mer. Så ska du verkligen inte tycka, tycker jag.

Hej så länge
Sverker

Leg. paketmottagare

SVÅRÖPPNAT Nej, inte en telefon till! Det räcker med den som husse har. Fast det luktade inte telefon.

HJÄLP Jag behövde ta hjälp av min Agnes, för att få upp mitt paket. Det var ingen telefon i paketet. Det var något mycket bättre; två fina tuggben!

HEMLIGT Nu fick jag lägga toppmötesförhandlingarna åt sidan. Det ben som jag tog nu, måste gömmas. Det här är första stället jag provade. Trots att jag försökte ösa tyg över benet med nosen, så syntes det. Men det fanns flera ställen att gömma ben.

FEGIS Den här gången struntade Lucy i att lägga sig under soffan. Istället lade hon sig i garderoben. Där ligger hon så högt, så man inte kan nå henne. Men vem skulle vilja nå en fransk katta?

TOPPMÖTE Lite toppmöte blev såtillvida att min Per kunde visa sina senaste lustifikationer på väggen. Vi fick även smakprov på nya högtalaren. Hade det funnits en seismograf i Mantorp, hade den nog skakat sönder. Det blir mycket bas av 1000 watt. Man kan i alla fall få ett hus att skaka.

2 kommentarer:

 1. Simon Pudels matte7 oktober 2014 12:07

  Det måste vara en mycket underhållande vägg. De ser ju helt trollbundna ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en bioduk i själva verket. Projektorn sitter i taket.

   Radera