22 oktober 2014

Nytt avslöjande förklarar ubåtens närvaro

SPIONCENTRAL Varför, undrar jag, varför är mitt hus fullt med antenner? Behövs det fler antenner än vad jag har TV-apparater? Eller är det TV-antenner? Och varför lyser grannens ytterlampa? Vägleda ubåtar?

Aktiviteten under ytan fortsätter i oförminskad kraft. Där simmar gäddor omkring bland mörtar och abborrar. Dessutom med största säkerhet en och annan fientlig ubåt.

Varför skulle ryssarna, om det nu är ryssarna, vara intresserade av mitt hus? Där finns väl inget särskilt? Jo förstås, det skulle vara jag Sverker i så fall. Men annars? Vad jag vet så har vi ingen balalajka eller vodka hemma.
Men idag hittade jag något. Hemma i min källare, bakom en lönnvägg, finns det en hemlig kommandocentral. Den är så hemlig, så inte en än gång jag visste om den.
Nu har jag inte bara fått förklaringen till att vi har ubåtar som forsar omkring utanför mig, utan äntligen har mina misstankar bekräftat att det är något konstigt med alla antenner vi har överallt.
Nu har jag sex timmar kvar till min middag och det blåser och regnar ute. Det är verkligen synd om mig.

Hej så länge
Sverker

Leg. ÖB

ANTENNSKOG Det kan se ut som en torkställning och lite franska mobilkonstverk. Det är vad du ska tro. Men det kan också vara antenner.

PEJLANTENN Det som först kan tyckas vara en rolig vindflöjel, kan i själva verket vara en pejlantenn. Säkert är det denna konstruktion undervattensfarkosterna vill komma åt.

HEMLIGT Nere i källaren har husse en ”snickarverkstad”. Jag får inte gå in där. Varför? Ovanför dörren hänger en proffsig skylt ”TILLTRÄDE FÖRBJUDET”. Varför? Där inne finns ju bara massa skräp. Eller?

LÖNNVÄGG Det hampade sig inte bättre än att jag råkade titta in i dag. Den bakre väggen var som borta och vad fanns bakom där? Ja, säg det, men några snickarverktyg var det inte. Bor jag i en spioncentral?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar