8 maj 2014

Ett stor FANFAR för min Agnes

FANFAR Det är min Agnes som blåser trumpet i ungdomsmusikkåren. Antagligen är det ingen fanfar, men det lät säkert bra. Hon spelade i Tranås Musikkår också. Hon spelade bättre än husse.

Tänk att i sommar är det 14 år sedan jag fick min Agnes och att det just idag är det precis 24 år sedan hon föddes. Vilken tur för min Agnes att jag kunde ta hand om och uppfostra henne under hennes tonår. Det är därför hon blivit så snäll och trevlig.

Fast jag måste tillstå att hon var lite bättre uppfostrad när hon var mindre. Då fick jag oftare tilldelning av mat när min Agnes åt. Men hon har bättrat sig på den punkten.
Tyvärr kan vi inte fira min Agnes födelsedag ihop, men jag får hoppas att det blir en trevlig dag ändå för henne. Men samma högtid kan det ju inte bli för min Agnes.
Nu får både min Agnes och jag se fram emot nästa möte. Jag tror jag ska ta och lura med min husse till Uppsala snart. Vi får se.
ETT STORT GRATTIS TILL MIN AGNES PÅ HENNES 24-ÅRSDAG. HURRA!!!

Hej så länge
Sverker

Leg. gratulant

FRANKRIKE Agnes pluggade tre år i Frankrike. Då var hon sällan hemma. Hon läste konstvetenskap, filosofi och franska där. Bilden tog min husse på Moderna Museet i Toulouse när han var och hälsade på min Agnes. Att hon ser allvarlig ut, beror på att inte jag var med.

HEMMA Ibland kom min Agnes hem från Frankrike för att hälsa på mig. Då passade vi alltid på att besöka farfar också. De tyckte så mycket om varandra.

UPPSALA Nu ägnar sig min Agnes åt djur i diken i Uppsala. Det är bättre än Frankrike, eftersom jag kan hälsa på henne då och då. Hon hälsar på mig oftare också. Tittar du på bilden så ser du att jag besöker henne i Uppsala.

NYSS Ungefär så här ser min Agnes ut idag. Bilden togs på Valborgsmässoafton och det är ju inte så länge sedan. Idag fyller min Agnes år, men jag kan inte ge henne några blommor.

4 kommentarer:

 1. Simon Pudels matte8 maj 2014 11:16

  Hurra för din Agnes idag!

  SvaraRadera
 2. Grattis till din söta Agnes idag! / Lu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska jag hälsa henne. fast jag tror att hon läser här.

   Radera