14 april 2014

Nu är allt som det ska igen – nästan

VÄLKOMNAR Det är klart jag måste välkomna Eloise, när hon har åkt ända från Amerika, bara för att hälsa på mig. Det gjorde jag redan ute på rastgården hos min resursfamilj.

Ja, så är tillbaka till det vanliga igen. Husse har kommit hem. Jag har kommit hem. Vad som inte är så vanligt är att Eloise har kommit hem till mig. Hon bor vanligtvis i Amerika, vilket ligger längre bort än Mantorp (påstår husse).

Husse hade lovat att hämta mig hos min resursfamilj 09.22, men som vanligt ljög han. Han kom inte förrän 09.24, så min resursfamilj övervägde att sätta ut mig på gatan.
Det hände en riktigt otäck sak när jag var hos min resursfamilj. Det var inte att jag fick extragod mat med inblandat kött. Det är ju bara positivt.
Nej, det var en riktigt otäck sak. Min resurshusse fick för sig att han skulle klippa mina klor, när inte min husse var där som vittne. Jag kan tala om att få sina klor klippta är smärtsamt både fysiskt och psykiskt. Särskilt det senare. Det gör fruktansvärt ont redan innan klotången har nått klon.
Som sagt husse kom, om än sent och Eloise kom precis lika sent. Eloise var gift med husses kusin Jim, men han dog tyvärr. Han var jättesnäll. Jag träffade honom flera gånger. Husse och Eloise har varit i en stad som heter London. (Staden ligger lite sydväst om Tranås.) Det var därför jag var placerad i mitt resurshem. Där har man det bra.
Men nu är jag hemma och vi har redan varit på ett äventyr och en besvikelse. Ett riktigt förräderi, kan jag säga. Men mer om det i morgon.
Ursäkta att det blev sent idag, men jag är fullständigt utmattad.

Hej så länge
Sverker

Leg. hemmahund

PS Om du undrar varför det inte finns bilder på min resursfamilj, så har det sina orsaker, Det hade inte finkläderna på sig. Mer nattkläderna. Då råder fotoförbud. DS

GUANTANAMO Strax för jag blev frigiven. Nu hoppas jag att husse inte hittar på dumheter att tortera mig med kloklippning hemma.

REGELBOKEN Nej, jag tigger inte bulle av Eloise. Jag bara kollar om hon känner till regelboken. Det gjorde hon inte. Jag fick smaka bulle. Bra! Nu vet jag var jag ska vara när vi äter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar