18 april 2014

Idag ska det vara riktigt l-å-n-g-t-r-å-k-i-g-t

LÅÅÅÅNG Jag har lika tråkigt som jag är lång. Inte får jag skälla (idag heller). Inte leka med bollar. Inte hämta tidning och inte ens hämta ved.

Just precis denna dag är det långfredagen. Det betyder att man ska ha riktigt tråkigt, enligt husse. Han minns sin barndom allt för väl. Då hade han tråkigt på långfredagarna. Och nu tar han hämnd på mig!

Husse låg särdeles länge i sängen idag. Det var väldigt tråkigt för mig. Enligt honom berodde det på att han var upp tidigt igår. Det var jag också, men inte var jag trött för det. Det går för övrigt bra att sova middag.
Min morgonpromenad var synnerligen tråkig. Inget tjo och tjim där inte. Solen skiner inte, så skogen var dystert vintermörk.
Hur eftermiddagen artar sig vet jag inte, men jag får hoppas att det blir lite roligare. Fast vi ska inte åka någonstans och ingen ska komma hit.
Hoppas Lucy, den franska kattan som bor hos min Per, också har tråkigt. Men det har hon säkert inte. Hon är så bortskämd. Hon får nog leka så mycket hon vill.

Hej så länge
Sverker

Leg. uttråkad

TRÅKIGAST Detta måste vara det tråkigaste som har hänt mig på länge. Jag bespetsade mig på en god frukost, eftersom jag är just en spets. Men vad fick jag? En tomat! Dessbättre visade det sig att detta var ett utslag av husses bisarra humor. Jag fick lite hundmat sedan. Synnerligen lite. Rentav torftigt med mat.

TRÅKIGT Det roligaste jag har hittat på idag, var att stå och titta på grodrom i husses sunkiga damm. Hur roligt är det? Just det. Inte alls roligt. Det var jättetråkigt.

TRÅKIGT Jag vill inte bli fotograferad när jag markerar en björk. Det är tråkigt. Nu vet ju alla var mitt område finns utan att de behöver nosa först. Det innebär att de inte behöver markera över mig och då vet jag inte vilka som har varit där. Det är också tråkigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar