6 februari 2014

Min husse vill gärna låtsas

ORSAKEN De här tre människorna är orsaken till att jag inte hade något (knappast) igår. När det ska komma gäster till husse, så vill han gärna låtsas att vi har något som kan påminna om städad hemma. Bilden föreställer husses gamla lekkamrater från 50-talet. Hon som ser snäll ut (vilket hon är) heter Britt. Han som koncentrerar sig på isterbanden heter Gunnar och hon som lystet griper en flaska öl heter Janinina.

Jag har gäster nu. Det är roligt och nyttigt för mig. Det blir nämligen så mycket fördisk. Igår fördiskade jag isterband, stuvad potatis och ostkaka. Idag har jag fördiskat filmjölk. När vi får gäster vill husse låtsas att vi brukar ha städat.

Fördelen med gäster är att det blir många fler tallrikar att fördiska. Dessutom sticks det åt mig lite godbitar då och då. Som om inte det vore nog, vilket det inte är, så fick jag ett tuggben av Janina. Det har jag gömt.
Jag har även tagit ut dem på en promenad. Jag vill ju gärna visa mina omgivningar. I Stockholmstrakten finns ju inte så mycket att se, som du kanske vet.
Husse gläder sig över att Gunnar och Britt har en områdesanpassad bil, som står på min parkering. Min husse hoppas att folk ska tro att det är hans bil, men det är det inte.
Min husse har ingen bil alls. Han kör omkring i min bil.
Nu ska jag gå ner och se hungrig och svältande ut, så kanske jag kan få något.

Hej så länge
Sverker

Leg. gästmottagare

OMRÅDESANPASSAD Den här bilen skulle husse gärna vilja ha. Den skulle passa in bättre i området, säger han. Min husse har gömt min bil i garaget, så ingen ska se den.

LÖJLIGT Att köra omkring i en bil som har en katt därframme, är väldigt löjligt tycker jag. Katten heter Jaguar. Jag känner en katt som heter Lucy. Tänk vad stiligt det hade varit om det hade varit en västgötaspets istället och bilen hette Sverker.

PROMENAD Här är vi ute på promenad för att se området. Jag har just upptäckt spåren efter en annan hund. En tik. Du ser Gunnar, Britt och Janina. De var väldigt tacksamma att jag visade dem lite sevärdheter. Jag fick min mat av Britt igår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar