8 februari 2014

Hoppas vi slipper äcklet på Mellot idag

ÄCKLIGT Det här var riktigt äckligt att se på Melodifestivalen för en vecka sedan. När flickan höjde armarna blev hon attackerad av elaka pojkar som sprutade parfym på henne. Jag kan tänka mig hur det stinker. Usch, vad äckligt.

Jag måste skriva om det äckliga som vi fick se på Melodifestivalen. Jag kan inte hålla mig längre. Man ska väl kunna höja tassarna, eller armarna, utan att bli attackerad av gossar med sprayburkar. Det säger jag bara, att om jag skulle bli attackerad med parfym, så skulle jag bli gramse och morra missnöjt.

Själv är jag en förespråkare för den naturliga linjen. Framtasshålorna ska vara lurviga och oparfymerade. Då pratar jag förstås inte om den goda lukt som man kan finna på en nygödslad åker. Då ska man naturligtvis försöka gnida in den odören i pälsen efter bästa förmåga. Utan att skryta, vilket jag aldrig gör, vill jag påpeka att jag är ganska begåvad i det avseendet. Också.
Nej, när jag uppträder lägger jag stor vikt vid naturlighet. Inte en droppe parfym får besudla mina lurviga tasshålor, eftersom det är äckligt. Jag är väldigt noga med att jag bara ska sprida en manlig doft av Sverker.
Fast ibland när husse har duschat mig, så luktar jag väldigt konstigt ett tag. Men det går dessbättre över med tiden.

Hej så länge
Sverker

Leg. naturivrare

NATURLIG Här ser du mig under ett av mina dansnummer. Går du fram och luktar mig i tasshålorna, så skulle du kunna notera att jag luktar Sverker.

RÄTT Jag mötte Morris under min förmiddagspromenad alldeles nyss. Jag tog mig före att kontrollera hans tasshålor. De var precis som de skulle; lurviga och med en doft av just Morris. Bravo Morris!

FACIT Det är precis så här det ska se ut i tasshålorna. Riktigt rejält lurvigt. Hade jag kunnat ha en doftbild, så hade du känt att det doftar manlig västgötaspets och inte vilken västgötaspets som helst, utan det luktar Sverker.

4 kommentarer:

 1. Du är såååååå manlig och lurvig och fin! Jag tänker bara kolla Melodifestivalen om du är med annars får det vara!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast Linköping bara är en timme iväg, så har de inte kontaktat mig. Jag fattar inget.

   Radera
 2. Melodifestivalen är inget för oss hundar! Den är ju en "katta"strof! /Lu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Där instämmer jag helt och hållet. /Sverker

   Radera