2 februari 2014

Melodifestivalen – ett sövande musikpiller

TRÅKIGT Mycket tråkigare program än Melodifestivalen går nog inte att uppbringa på TV. Inga hundar, inga kopulerande lejon inte ens en katt. Jag somnade redan innan de börjat sjunga. Varför sänder de sådana program på bästa sändningstid?

Hur kan man bara på en lördag, på bästa sändningstid dessutom, ha ett program som helt saknar djur? Det skulle kunna bli så mycket bättre på ett enkelt sätt. Ja, det skulle lätt kunna bli det bästa programmet någonsin!

Att sjunga och hoppa omkring iklädda konstiga kläder, det är inget för mig. Vad jag, och många med mig, saknar är stiliga program.
Hur skulle denna Christer Björkman kunna rätta till ett sådant hopplöst programkoncept som Melodifestivalen? Vad som saknas är något stiligt och manligt att vila ögonen på, under tiden som skvalet rinner genom tittarnas plågade hjärnor.
Vad skulle man ta då? Vad är det stiligaste som finns att uppbringa i det här landet?
Svaret är naturligtvis mig, Sverker. Om bara jag fanns på scenen hela tiden, så kanske till och med detta mediokra (=skitkassa) program skulle kunna locka några tittare.
Men kan du tänka dig. Jag är inte ens tillfrågad!

Hej så länge
Sverker

Leg. programräddare

(Bilderna är fotomontage för att visa hur mycket bättre programmet hade kunnat varit.)

ÖGONFRÖJD Konstiga och trasiga kläder lockar inga tittare, men en stilig västgötaspets att vila ögonen på hade fått tittarna att stanna kvar.

KORT Om de tror att korta kjolar ska locka tittare, så tror de fel. Nej i dagens konkurrens krävs det mer. Jag däremot uppträder alltid helt utan kläder. Nakenchocker ökar alltid antalet tittare till nya rekordnivåer.

SPÄNNANDE Var är Sverker nu, skulle tittarna undra om jag hade gömt mig då och då, för att sedan skymta förbi. På så sätt hade tittarna aktiveras på ett positivt sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar