7 januari 2014

Jag hade kunnat förhindra diskkraschen

SVÅRT Även svårare fördisk, som karotter och grytor, klara jag galant. Detta är en bild som togs hemma hos farfar när han levde. Han visste hur en fördisk skulle se ut!

Idag blev husse riktigt ledsen.
– Disken med hela din blogg och alla bilder fungerar inte längre. Den har krashat.
– Vad ska vi göra nu Sverker? Dagens inlägg är ju bara borta!
Det är så det går när man inte använder en diskspecialist. Jag har aldrig kraschat någon disk!


Visst är det märkligt. Här finns en diskspecialist i huset och så använder min husse inte honom.
Jag har en lång erfarenhet av just diskar. Tänk så många gånger jag har fördiskat mycket framgångsrikt. För det mesta handlar det ju bara om smulorna från de rikas bord, men jag skulle inte dra mig för att göra en omfångsrikare diskning om behov skulle uppstå.
Som exempel kan du se bilderna nedan. De skulle jag gärna glufsa i mig och lämna rena tallrikar efter mig. Detta trots att restaurangen ifråga, som ligger i Rodez i Frankrike, bara har en stjärna i Guide Michelin. Jag är inte noga så, även om jag förstås skulle föredra trestjärniga restauranger.
Nu hoppas vi att husse kan rädda något från den trasiga disken. Han jobbar för fullt.

Hej så länge
Sverker

Leg. diskspecialist

TONFISK Fisk är nyttigt och jag skulle inte tveka en sekund att göra rent den här tallriken. Grönsakerna skulle jag kunna peta på golvet.

ANKFILÉ Jag tycker på det hela taget att det här verkar fullt ätbart. Jag har ju inte smakat förstås, men jag är inte så noga. Armbågarna tillhör min exmatte.

CHOKLADMOUSSE Vit chokladmousse har jag aldrig smakat, men det ser ganska gott ut. Jag förstår dock inte varför de har lagt dit jordgubbarna. De skulle husse ha fått äta upp, innan jag gav mig hän åt resten.

2 kommentarer:

  1. Simon Pudels matte7 januari 2014 19:51

    Mums vad mycket god mat! Jag kan ta det du petar ner på golvet!

    SvaraRadera