12 december 2013

Ont om tid – men här är min reseoutfit

RELAXAD Du ser själv vilken perfekt resedress det här är. Den tjocka och varma pälsen skyddar mig från kyla, så jag kan lägga mig ner. Som den stilikon jag är, så har jag valt min outfit så den passar såväl sommar som vinter.

Idag ska husse och jag ut och resa. Vart färden bär talar jag inte om (Linköping station). Där ska vi hämta en överraskning (=min Agnes)
Eftersom vi har lite bråttom, kan jag idag bara presentera min reseoutfit, som jag alltid har när vi drar ut på äventyr.
Jag har sett att just presentation av degens outfit, får massa kommentarer på Facebook och liknande "Oh vad fin du är", "Snygging" o.s.v. Det vill jag också ha.


För att kunna vara beredd på allt har jag valt en, inte bara vacker, utan en mycket tålig päls. Regnar det så blir inte jag blöt. Vattnet bara rinner av mig. Lägg märke till det vackra mönstret och de matchande färgerna.
På fötterna har jag trampdynor. Dessa är synnerligen tåliga mot både vatten och snö. Snygga är de också.
Nu måste vi åka. Jag berättar i morgon vem som kom.

Hej så länge
Sverker

Leg. kraftfull

MANLIG Med min manliga look behöver jag egentligen inte välja en outfit som understryker just den egenskapen hos mig. Men det har jag gjort ändå. Hela jag utstrålar kraft, klokhet och mod.

5 kommentarer:

 1. En synnerligen snygg outfit du har!! Trampdynor har jag likadana som du men PÄLSEN...... var får man tag på en sådan?? / Lu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi som är nära vargsläktingar får sådana automatiskt. Fördelen med att vara urhund.

   Radera
 2. Finaste du, vad snygg du är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med fullt ut. Du är säkert också fin.

   Radera
  2. Urtjusigt - en riktig snobb!
   (Stannar inte tågen i Tranås längre?)

   Radera