13 december 2013

Ingen Lucia i år heller fastän Agnes är hemma

STÄMNINGSFULLT Även om min Agnes sviker, kan det bli ganska stämningsfullt på Lucia. Den här fina Lucian har jag gjort alldeles själv. Här hittar du beskrivningen. Du kan göra en själv.

Trots att jag och min husse åkte ända till Linköping för att hämta min Agnes igår, blev det ingen Lucia för oss i morse. Min Agnes ägnade sig istället åt att sova!
Varför förmenar hon oss att fira Lucia?


Länge låg husse och jag kvar i sängen idag. Vi hämtade tidning tidigt förstås. Sedan gick vi och lade oss igen. Strax före 08.42 var det dags att duscha (för husse) och klä på sig (också för husse) för att hinna med att fotografera soluppgången. Idag gick vi ner till den trasiga piren. Min Agnes sov fortfarande. Ingen Lucia där alltså.
Dessutom var min gamla fina Lucia lite förfallen, så hon är pensionerad. Precis som husse, som också är förfallen.
Så småningom blev det frukost vi 10.23-tiden tillsammans med en sömnig Agnes.
Jag fick en salamibit och en pepparkaka.

Hej så länge
Sverker

Leg. ickefirare

VILJA Min Agnes kan, om hon bara vill. Här ville hon vara Lucia för flera år sedan. Hon avluciafierades kanske under sina tre år i det okultiverade landet Frankrike. Där har de varken midsommar eller någon Lucia.

OBLIGATORISK Varje morgon ska den uppgående solen fotograferas med husses telefon. Idag fanns det en sol också och den såg ut så här om man stod ute på den trasiga piren.

5 kommentarer:

 1. Din beundrarinna i Örebro13 december 2013 12:55

  Jag trodde du skulle vara Lucia idag Sverker, en snyggare och stiligare sådan finns ju inte! Du är förresten välkommen hem till mig imorgon på 40-års kalas jag har massor av smörgåstårta, en lucia måste ju få ordentligt med käk ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bara tjejer som är Lucia. Fast smörgåstårta, om jag bara hittade till dig…

   Radera
  2. Nu ska du nog hitta hit, det tar bara två timmar om du springer fort :)
   http://www.hitta.se/vagbeskrivning#start=6435624:1453748|strandvägen+34+tranås&stop=6570747:1467303|hemmansvägen+88+örebro

   Radera
  3. Jag skulle nog hitta, men vi ska kanske åka till min Per och den fula kattan Lucy i morgon.

   Radera
 2. Jag tror faktiskt att Du är lite glad över att träffa Lucy, du vill bara inte erkänna det. I annat fall kan Du ju se det som så, att det är roligt för henne, att hon får träffa dig - den stilige Sverker/E-beth

  SvaraRadera