28 december 2013

Detta är inget inlägg, för jag är ledig

Det blir inget idag, för att jag är julledig, men lite bilder bjuder jag på ändå. Detta bara för att jag är så himla snäll, så jag arbetar på en ledig dag.
Hej då
Sverker

leg. ledig

SPANARE En viss ful katt (=Lucy) sitter och spanar på mig.

GOTT En viss stilig västgötaspets (=Sverker) äter upp en ful katts (Lucys) mat.
FUSK En viss ful katt (=Lucy) äter sin goda mat för att husse hindrar en stilig västgötaspets (=Sverker) att flytta på kattan.

LEDIG En viss västgötaspets (=Sverker) arbetar hårt med att vara ledig.

6 kommentarer:

 1. Vad skönt för dig att vara ledig idag! Vila dig i form och kom igen med full kraft efter nyår! Gott nytt år önskar Nils-Ingemar (som är mycket vackrare än Lucy)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gott Nytt År själv. Att vara vackrare än Lucy är inte så svårt. Jag tror du är vackrare än så.

   Radera
 2. Gott slut 2013 och ett riktigt Gott Nytt År 2014 till dig och din familj (även till Lucy). Själv har jag varit i Branäs och firat jul med mina nära och kära. Där fanns det lite snö och det var ju roligt att leka med. Matte tyckte förstås att det var jobbigt att gå ut och gå för att det var så glatt.....(hon fattar tydligen inte det roliga med att kunna åka kana). Ha det gott önskar Lotus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gott slut själv. Säg åt din matte att köpa dubbskor. Det har min husse gjort. I år kan jag inte hoppas att han drar omkull som förra året.

   Radera
 3. I assume your master will have champagne for New Years, but what is he planning to offer you to celebrate the New Year? I hope it is very special. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I don't know. I hope I will have some special food.

   Radera