23 november 2013

Ett spännande inslag i ett tråkigt program

SPÄNNANDE Min Agnes och min husse skulle absolut titta på TV. Det var tråkigt, men så helt plötsligt kom det något intressant … Det var min Agnes som med sin telefon fotograferade husse och mig under det spännande inslaget.

Igår hände inte så mycket. Frukost som vanligt. Först fick jag, sedan min Agnes och min husse. Sedan gick en händelselös dag. Sedan skulle min Agnes och min husse titta på ”På spåret” på min TV.

Frågeprogram går till så att man visar inifrån ett tåg som kör för fort. I USA kan det vara från en bil istället. Sedan ska deltagare gissa var det är. Oftast är det Houston, Luxemburg eller Åre.
Det var i Åre det började hända saker. Där skulle man gissa vad det var för hundar. Så visade man upp tre olika hundar. Rätt svar på hundfrågor är beagle, husky och blodhund.
Jag tittade väldigt noggrant. Min husse också. Vi satt och väntade på när det skulle komma in en västgötaspets. Det kom ingen. Konstigt.
På det hela taget kan man förbigå programmet i tysthet (=jag somnade). Med undantag för ett kort inslag var det helt ointressant. Jag ger programmet högst en 1, på den sjuskaliga Sverkerskalan. Programmet hade fått en sexa, om de hade haft tre västgötaspetsar istället. Hade jag varit med, hade det blivit full pott.
Imorgon har jag något spännande att berätta. Vi ska åka dit nu.

Hej så länge
Sverker

Leg. TV-rässen ressäns -kritiker

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar